Miért vannak úgy oda a minimálbérért amikor sok ember azt se kapja meg?
#15:27 -es fidernyáknak:
Hát nem telik internetre, sokan (mint pl én is) a cégeset használják. Tudod azt a világot éljük 2024-ben, hogy létszükséglet az internet hozzáférés. De ti fidernyákok barlanban éltek és csakodáig láttok, hogy sorosgyurcsánybrüsszel.
De amúgy is tudom, hogy csak egy szánalmas fizetett bérkommentelő vagy, csak azt nem értem, hogy miért engedik az ilyeneket, hogy tönkre tegyék az oldalt. Ez lassan nem fórum, hanem csak egy lecsúszott politikai fröcsögő.
A 100 000 Ft fizus válaszoló vagyok.
Akkor, csakhogy tisztábban láss:
A család egyik lakásában lakok egyedül, amit fizetnek nekem internettel, mindennel együtt. Azért, hogy helyre tudjam magam rakni:
a megkeresett pénzemet letehetem, + tanulok is, tavasszal fogok érettségizni.
Miután pedig megkaptam a végzettségemet, és gyűjtöttem valamennyi pénzt - amit a hasamon spórolok, tehát inkább nem veszek annyi kaját - elhagyom az országot, végleg.
A netet egyébként magamnak is fizetem (mobilnet) mivel olyan munkahelyem van, ahol van időm tanulni is, készülni a vizsgáimra.
Szóval ha nem lenne családi támogatásom, akkor a hajéktalan szállóra is mehetnék, mert abból a 100 000 Ft-ból talán egy albérletet sem tudnék fizetni. Volt is olyan ember a munkahelyemen, aki hajléktalanszállón lakott.
Az, hogy nem vagyok az utcán/hajléktalan szállón, a család érdeme, aki támogat engem. Még egy ideig.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!