Miért vannak úgy oda a minimálbérért amikor sok ember azt se kapja meg?
Figyelt kérdés
dec. 7. 14:45
1/19 anonim válasza:
Látod ez jó kérdés. Magyarországon teljes értékű foglalkoztatott embernek számít statisztikailag egy közmunkás is, holott a minimálbér töredékét kapja.
3/19 anonim válasza:
Én pl. nem kapom meg. Ha egy hónapban kapok 100 000 Ft fizetést, az nekem már öröm.
4/19 anonim válasza:
Még valami:
A 100 000 Ft-os fizetést is úgy tudom megkeresni, hogy vállalok éjszakai műszakot, és dolgozom hétvégén is.
Enélkül a fizetésem olyan kb. 85-90 000 Ft lenne.
5/19 A kérdező kommentje:
Na látjátok addig amíg olyan fizetések vannak mint a 3,4 nem a minimálbérért kellene harcolni hanem hogy minimálbér alatt ne kapjanak és
hogy az önibáljukból munkanélküliek kapjanak pénzt
dec. 7. 14:57
6/19 A kérdező kommentje:
Minél magasabb a minimálbér annál több a munkanélküli
dec. 7. 14:57
7/19 anonim válasza:
De azt mondta nagy jövőre megcsinálom márton, gazdaság visszafejlesztési "miniszter", hogy mi magyarok nem is tudjuk, hogy milyen jó itt nekünk....
8/19 anonim válasza:
Mínusz 0.7es GDP vel?
Fejlődés jövőre?
Már az sci fi be illő lenne, ha a -0.7,feljönne nullára.
9/19 anonim válasza:
Meg a hülye kormány azt hiszi, hogy ha emelik kötelezően a minimálbért akkor majd a többit "feljebb nyomja". Hát rohadtul nem nyomta feljebb, csak kisebb lett az különbség.
10/19 anonim válasza:
100ezerből úgy látszik telik havi 10ezer még internetre is, hogy 'jópofáskodjatok' itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!