Normalis allamba mencert nem rugnák ki főleg hogy fel is jelentve ?
dec. 7. 13:30
2/23 anonim válasza:
Dehogynem viszont nagy szükség van rá, mert legutóbb is rengeteg szavazót hozott a tiszának.
3/23 Szervizmérnök úr válasza:
Ez ilyen álomvilág, most aztán tömegével állnak át a Fidesz-szavazók a Kicsihez.
Persze.
Menczer csak bevállalta kimondani, amivel sokan egyetértenek.
5/23 anonim válasza:
Nem, normális államban senkit nem rúgnak ki a véleménye miatt. Mondjuk ilyen állam kevés van.
6/23 anonim válasza:
Orbán is kicsi csak ő még dagatt is és ráadásul kupeckodó cigó. Így van tomika bevállalta kimondani. Nagyon is jól tette, mivel így még jobban megmutatta a fidesz a valódi arcát, bár annyira nem lepődtünk meg. Ha nem is tömegével, de azért egyértelműen hajtotta a tisza malmára a vizet. Ezért is alakult ki a menczer challenge, amit már több mint 240ezer ember látott. Tehát tomikára nagyon is szükség van!
7/23 anonim válasza:
Normális államban kitüntetés járna érte.
8/23 anonim válasza:
“Orbán is kicsi csak ő még dagatt is és ráadásul kupeckodó cigó“
De alufóliasapkás is vagy ugye ellenzéki honfitársam?
9/23 anonim válasza:
Nem 8-as, mivel én 186cm vagyok és nem vagyok dagadt.
10/23 anonim válasza:
Vagy cáfold, hogy orbán miért nem az :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!