A cigányok átlagosan mennyivel élnek rosszabbul a többségi lakosságnál?
Amit írsz, kiragadott egyedi példa.
Általánosságban sokkal rosszabbul élnek, mint az átlag magyar, tény hogy döntő részben ők maguk tehetnek erről.
Amúgy sokan megveszik a lefingott drága autót, meg kamu iphone, óra, ékszer van náluk/rajtuk.
Otthon a többségüknél egy szoba van fűtve télen. Nagyon rossz minőségű ételeket esznek.
Munkám miatt gyakran járok ilyen “otthonokban”. Hát… A savanyú, cigivel és válogatott bűzökkel tarkított légkört soha nem fogom megszokni. A börtön vonzóbb lakhely számomra…
"menő autókkal járnak"
A 20 év körüli szakadt 3-as/5-ös, vagy akár 7-es béjemvét/mercit/ódit mindennek lehet nevezni, de menőnek semmiképp. A B5 Passatot pláne nem.
"drága ruha van rajtuk"
Attól, hogy rá van írva, hogy gukki vagy dócsegabánya még nem lesz drága. Lásd kínai negyed.
"iPhone a kezükben"
30-40 ezerért lehet iPhone-t venni. Ez 7-es/8-as. Újabbakból ugyanolyan kinézettel rendelkező hamisítványok hasonló árakon vannak. Lásd kínai negyed.
Persze nyilván lehetnek pl lányokat futtató (nézz körül ku..akeresőkön)/eladó, drogkereskedők is, akik tényleg jobban "élnek".
Nekem van kB 250 cigó munkatársam. Buszokkal hozzák őket minden reggel.
Ahogy beszéltem velük megismertem őket a fő gond az szrrintem, hogy náluk még mindig az a divat, hogy a feleség otthon van és háztartást vezet, gyereket nevel.
Amit meg a férfiak hazavisznek 370-400 kiló az mi 2 felnőttnek, meg 2-3 gyereknek?
Semmi.
És ez miért baj?
Vannak akik jobban szeretnek szerényebb életmóddal élni.
Eddig nem jutott eszembe, hogy szándékosan nincs ablak a házon. De majd megkérdezem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!