Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányok átlagosan mennyivel...

A cigányok átlagosan mennyivel élnek rosszabbul a többségi lakosságnál?

Figyelt kérdés
Budapesten élek, itt azt látom nagyon sokan menő autókkal járnak és drága ruha van rajtuk, iPhone a kezükben. Szóval ez alapján nem tűnik úgy, hogy annyira lecsúszottak lennének, mondjuk abban szkeptikus vagyok, hogy munkából szerzik a jövedelmük, inkább valamiféle üzleti tevékenységből. A kisfalvakban gondolom sokan élnek mélyszegénységben, de igazából a magyarok közül is.

dec. 7. 10:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Amit írsz, kiragadott egyedi példa.

Általánosságban sokkal rosszabbul élnek, mint az átlag magyar, tény hogy döntő részben ők maguk tehetnek erről.

dec. 7. 10:17
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Amúgy sokan megveszik a lefingott drága autót, meg kamu iphone, óra, ékszer van náluk/rajtuk.

Otthon a többségüknél egy szoba van fűtve télen. Nagyon rossz minőségű ételeket esznek.

Munkám miatt gyakran járok ilyen “otthonokban”. Hát… A savanyú, cigivel és válogatott bűzökkel tarkított légkört soha nem fogom megszokni. A börtön vonzóbb lakhely számomra…

dec. 7. 10:36
 3/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
94%

"menő autókkal járnak"

A 20 év körüli szakadt 3-as/5-ös, vagy akár 7-es béjemvét/mercit/ódit mindennek lehet nevezni, de menőnek semmiképp. A B5 Passatot pláne nem.

"drága ruha van rajtuk"

Attól, hogy rá van írva, hogy gukki vagy dócsegabánya még nem lesz drága. Lásd kínai negyed.

"iPhone a kezükben"

30-40 ezerért lehet iPhone-t venni. Ez 7-es/8-as. Újabbakból ugyanolyan kinézettel rendelkező hamisítványok hasonló árakon vannak. Lásd kínai negyed.

Persze nyilván lehetnek pl lányokat futtató (nézz körül ku..akeresőkön)/eladó, drogkereskedők is, akik tényleg jobban "élnek".

dec. 7. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Nekem van kB 250 cigó munkatársam. Buszokkal hozzák őket minden reggel.

Ahogy beszéltem velük megismertem őket a fő gond az szrrintem, hogy náluk még mindig az a divat, hogy a feleség otthon van és háztartást vezet, gyereket nevel.

Amit meg a férfiak hazavisznek 370-400 kiló az mi 2 felnőttnek, meg 2-3 gyereknek?

Semmi.

dec. 7. 10:50
 5/12 anonim ***** válasza:

És ez miért baj?

Vannak akik jobban szeretnek szerényebb életmóddal élni.

dec. 7. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem te a stricikre gondolsz. Budapest tele van strici cigányokkal.
dec. 7. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Csak annyival amennyivel megérdemlik.
dec. 7. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Eddig nem jutott eszembe, hogy szándékosan nincs ablak a házon. De majd megkérdezem…

dec. 8. 14:29
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy nem szívesen cserélnék velük.
dec. 9. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Vidéken rosszabb a helyzetük, mifelénk kukás napokon végigjárják az utcákat átkutatják a kukákat. A város szélén élnek szeméttel tüzelnek, koszosak büdösek ha bejönnek a boltba szellőztetni kell utánuk. A gondolkodásuk állatias nem is tűnik fel nekik mennyire nyomorult életük van.
dec. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!