Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Németországban MINIMÁLBÉRBŐL...

Németországban MINIMÁLBÉRBŐL könnyedén fent lehet tartani egy teljes albérleti lakást, egyedül. Magyarországon mikor lesz ilyen?

Figyelt kérdés
dec. 7. 10:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

"a nettó béred 1523 € lenne."

És akkor ebből tarts fenn egyedül egy 900-1000 Eurós albérletet, és még élj is meg, meg még spórolj is...

A minimálbér az mindenhol minimálbér. Lehet, hogy az itteninél többet ér, de normálisan megélni a MINIMÁLbérből Németországban is csak úgy tudsz az esetek nagy részében, hogy közösen bérelsz másokkal, vagy ha nagyon visszaveszel a kiadásaidból.

dec. 7. 11:24
 12/27 anonim ***** válasza:
54%

Az ilyennek hiába beszélsz. 😆

Azt hiszi, hogy kint minden olcsóbb 🤣🤣🤣

dec. 7. 11:28
 13/27 A kérdező kommentje:

10 Budapesten a hivatalos medián albérlet ár 248ezer ft/hó, de szerintem neked sincs olyan ismerősöd aki ennyiért bérelne.

A valóság az, hogy 500 euró alatt is találsz albérleteket akár Berlinben. A 15-20 €/hó az nagyon sok még mai viszonylatban is találsz olcsóbban is.

dec. 7. 11:32
 14/27 anonim ***** válasza:
Jaj, csak felejted el, hogy Magyarországon mindenki kummant és feketén adja ki. Németben ilyen nincs, szal nincs semmilyen párszáz eurós lakás. Nézz már utána mennyibe van egy szobafestő stb.
dec. 7. 11:51
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
Hálló, hálló! Az űrhajó hívja Dublint! Dublinban mennyire könnyű minimálbérből tengeni-lengeni?
dec. 7. 11:52
 16/27 anonim ***** válasza:
13: Valóban, nekem mind olcsóbban bérel.
dec. 7. 11:56
 17/27 anonim ***** válasza:
21%

Jól megélek a minimálbérből.

Üdv Dublinból.

dec. 7. 11:58
 18/27 A kérdező kommentje:
Dublinban nem lehet megélni minimálbérből. Én Németországról írtam.
dec. 7. 12:18
 19/27 anonim ***** válasza:

De, meg lehet.

Üdv Dublinból.

dec. 7. 12:22
 20/27 A kérdező kommentje:
19 Nem lehet. Max ha egy lakást berelsz masik 11 brazil csavoval es együtt laktok.
dec. 7. 12:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!