Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy látja, hogy a...

Más is úgy látja, hogy a Facebook egésze a Fidesz által van telefosva?

Figyelt kérdés
Legutóbb Pásztói hírmondó és Ahogy a gazda látja, full propagandával. Ennyit már nem bírok letiltani. Vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
dec. 7. 06:20
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Nekem szerencsére kevés fideszes cuccot dobál fel. Nem tudom, hogy csináltam, de örülök neki.
dec. 7. 06:23
 2/7 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
92%
miért nem használ már mindenki reklámblokkolót 2024-ben?
dec. 7. 06:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudod a te adódból popagaandásra telik. Lehet hogy Egészségügyre gyermekdedre már nem, de NER hizlalására és porpagandára igen.
dec. 7. 07:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Használok reklámblokkolot, minden is le van tiltva, de ha felmegyek az agyon tiltott, jönnek az "ajánlott" oldalak.
dec. 7. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak öregek látogatják még mindig Facebookot. Ideje most már mindenkinek törölni azt a szart
dec. 7. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem látok reklámokat a facebook-on.
dec. 7. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Bárki megnézheti a Facebook hirdetéstárban, hogy kik és mennyit költenek hirdetésekre.

[link]

dec. 7. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!