Mihazánkosok, támogatnátok egy MiHazánk-Fidesz koalíciót, ha csak így lehetne megakadályozni a Tisza-kormány megalakulását 2026-ban?
35, 38 vagyok.
Tudod ha valaki egy alternatív valóságot teremt maga körül és szerinte mindenkivel baj van aki ezzel nem azonosul, azzal nehéz párbeszédet folytatni. Voltak ilyen vezetők is akár a múlt században is, a történelemben. Nem lett jó vége.
Olyanokat idézel tőlem amit soha nem írtam. Prekoncepcióid vannak úgy, hogy meg sem próbálsz párbeszédet folytatni. Most is szánalmas személyeskedéssel próbálsz degradálni ahelyett, hogy érveket ütköztetnél. Mégis mit vársz egy ilyen diskurzustól? Valótlan adatokra hivatkozol, miközben tagadod a valós adatokat. Ellentmondásokba keveredsz saját állításaiddal szemben. Egyszer azt mondod, hogy semmi értelme az MHM-re szavazni mert a Fidesznek 2/3-a lesz, na de akkor ugye a Tisza sem fog túl jól szerepelni. Máskor meg arra apellálsz, hogy a Tisza megnyeri a választásokat, na de akkor meg a Fidesznek hogyan lenne 2/3-a. Most is folyamatosan az egypárt rendszer mellett kardoskodsz. Engem fidesz mantrázol, közben meg bevallod, hogy 2017-ig rájuk szavaztál. Egyébként már a 2010-es választások előtt pontosan lehetett látni, hogy ez lesz ami ma, ha a Fidesz hatalomra kerül. Ahogy azt is lehet látni, hogy a Tiszánál még gyakorlatilag csak a Momentum rosszabb alternatíva. Nyilvánvaló mi lesz. Az eredmény ugyanaz csak instabilabban megy végbe.
"...Ezt a Tiszának sikerült bizonyítani" ???
A Tisza soha nem végzett még ellenzéki képviseleti munkát, hiszen ahhoz előbb a parlamentbe kell jutni, hogy ezt megtehesse. Nem igaz?
Rohadtul nem vagy te jobb konzervatív, az elképzeléseid a világról sokkal inkább hajaznak szélső balos neomarxistára, ami meg is magyarázza a pártállásodat. A legtöbben veld ellentétben legalább puszta naivitásból szavaznak a Tiszára.
Na mindegy. Kár erre időt vesztegetni. Minden jót, jó egészséget, békességet neked!
Látod erről beszélek. A mostani válaszoddal is csak az inkompetenciád és a szövegértés hiányát mutatod.
"Egyszer azt mondod, hogy semmi értelme az MHM-re szavazni mert a Fidesznek 2/3-a lesz" <--- Igen, mert NEM FOG annyi ember szavazni a mihasznákra, mint amennyi elég lenne ahhoz, hogy a parlamentben ne kétharmada legyen a fidesznek, jó eséllyel a parlamentbe sem juttok be (remélhetőleg, így nem kell erre is kidobni havi szinten az adófizetők pénzét, mint ahogy most is tesszük a többi bábellenzékkel, mint a dk, párbeszéd, momentum, meg hasonlók)
"na de akkor ugye a Tisza sem fog túl jól szerepelni." Már miért ne szerepelne jól? Mégis mi az összefüggés? A Tiszának MÁR MOST annyi támogatója van, hogy egymagában leváltaná a fideszt, tehát nem 2/3-dal lennének szemben, hanem ők lennének a kormány! Legfeljebb nem kétharmaduk lenne és akkor valóban meglenne amit te a parlamentáris demokráciáról mondtál...
"Máskor meg arra apellálsz, hogy a Tisza megnyeri a választásokat, na de akkor meg a Fidesznek hogyan lenne 2/3-a." Nem tudom hogy működik az agyad, de nézesd át... Ennek semmi értelme ha figyelembeveszed azt amiket előzőleg írtam.
Ezért mondom, hogy valami gond van veletek, mert alapvető összefüggéseket nem láttok át, és láthatóan a szövegértés sem megy.
"Valótlan adatokra hivatkozol, miközben tagadod a valós adatokat." Akkor hivatkozz te valós adatra. Mi a valós adat számodra? Mutass akkor valós adatot. Csak a tény attól még nem változik, miszerint max a parlamentbe juttok be és nem lesz veletek kormányváltás. A parlamentben meg semmit sem csinálhattok abból az okból, amit már sokadjára kifejtettem, de megint bizonyítod, hogy nem érted még mindig!
"Engem fidesz mantrázol, közben meg bevallod, hogy 2017-ig rájuk szavaztál. " Akkor majd légyszíves azon embereknek is essél neki, akik a fideszből mentek át a mihasznákra! Biztosan van köztük sok is. Legyetek következetesek! Tagadjátok le őket, legalább annyi szavazóitok se lesz, mint ami most van. Ilyen hozzáállással nem csodálom, hogy ilyen kevesen vagytok.
"A Tisza soha nem végzett még ellenzéki képviseleti munkát, hiszen ahhoz előbb a parlamentbe kell jutni, hogy ezt megtehesse. Nem igaz?"
Megint leírom. A Tisza hogy jutott volna még be parlamentbe, amikor még csak néhány hónapja létezik? Egy éve sincs! Heted annyi ideje nem létezik, mint a mihasznák, mégis többet értek el.
Mellesleg a Tisza a hőmérőzéssel, az árvízkatasztrófa során tanúsított munkájukkal, a gyermekotthon felújításával, a gyermekeknek összegyűjtött (csak végül az apupártotoknál landolt..) ajándékokkal néhány hónap alatt többet tettek, mint az összes "ellenzék" az elmúlt évek alatt. Ez VALÓDI ellenzéki képviselet, mert még azt is képviselik, amit a kormánynak KELLENE, de nem teszik. A parlamentáris "ellenzék" mégis mit képvisel? A bábszínházat. Ha bejutnak a mihasznák, mihasznuk lesz ott? Majd a havi 6 milliós fizetésüket visszafektetik az országba, vagy mi?
"Rohadtul nem vagy te jobb konzervatív, az elképzeléseid a világról sokkal inkább hajaznak szélső balos neomarxistára, ami meg is magyarázza a pártállásodat." Mondja ezt egy baloldali-populista párt fiókpártjának elfogult, elvakult szektás híve.
Ezért mondom, komolyan vehetetlenek vagytok...
Áldást békességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!