Mihazánkosok, támogatnátok egy MiHazánk-Fidesz koalíciót, ha csak így lehetne megakadályozni a Tisza-kormány megalakulását 2026-ban?
"Illene idepöccinteni valami forrást nem?" Az miért nem elég, hogy unalmamban néha felmegyek a toroczkai facebook oldalára trollkodni és évek óta ezt a dumát hallom tőletek folyamatosan? Szerinted megalapozatlanul mondtam azt, amit mondtam?
Miért kellene meginterjúztatni az "ÖSSZES" hívet? Hallottál már reprezentatív kutatásról? Tudod, ami REPREZENTÁLJA az egész bagázs véleményét. Na, amilyen kevesen vagytok, nálatok 10 fő megkérdezése is reprezentatívnak tekinthető! De egyébként is beszéljétek meg magatokkal, mert nincs benne koherens véleményetek! Nekünk nem kell ezzel foglalkozni, mert nem a mi pártunk áll a kihalás szélén. Ez a TI dolgotok, és érdeketek, hogy legyen egy egységes véleményetek, nehogy már még nekünk kelljen ezzel külön foglalkozni. Mi csak trollkodunk veletek, mert baromira vicces nézni, ahogy a fidesz pincsikutyájaként ugattok és álmodoztok arról, hogy majd juhászkutyák legyetek (ti magatok mondtátok ezt, úgyhogy ezt sem hozhatjátok fel ellenünk..).
"Márpedig az oltakozás pont olyan, mint lámpa nélkül autókázni sötétben..." LOL. Épp most mondtál magadnak ellent :)
Szerinted azok a nobel díjas biokémikus, mint pl a méltán híres Karikó Katalin, akiknek az egész életük arról szól, hogy klinikai kísérletek hadával és magas kaliberű orvostudósok támogatásával kifejlesztenek egy vakcinát, ami BIZONYÍTOTTAN nem hasonlítható a kockázatát tekintve "sötétben lámpa nélkül autókázni", hanem pont az ellenkezőjéhez... azok szerinted rosszabbul tudják, mint te, a falusi paraszt, aki jó eséllyel egy középsulit sem végeztél el, legfeljebb maltert kevertél? Na ezzel is bizonyítjátok az abszolút inkompetenciátokat...
""Egyik fele utálja a fideszt, másik fele meg..."
Második bekezdésed, második hazugságod..."
BESZÉLD MÁR MEG AKKOR A SAJÁT TÁRSAIDDAL ÖCSÉM! :D Ezeket TI mondjátok! Ha nagyon unalmamban felmegyek trollkodni hozzátok, folyamatosan ezt a két végletet hallom tőletek! Ezért mondom, hogy legyen már egy EGYSÉGES, KOHERENS véleményetek, de ne engem nevezz hazugnak, ha mondok valamit, AMI TÉNY.
"Hát tudod, nekem az a véleményem hogy a kissebb szarra (ahogy te fogalmazol), jobb szavazni mint a zsákbamacskára. "
Na innen is látszik, hogy primitív és erkölcstelen vagy. Hogy lehet egy BIZONYÍTOTTAN pedofilokat kimosdató, és az országot legszegényebb EU országgá tevő, 56-ot megszégyenítő, magát keresztény-konzervatív-jobboldalinak, nemzeti érzelműnek és békepártinak HAZUDÓ kommunistákkal teli kormányt "kisebbik" szarnak nevezni, egy olyan emberrel szemben, akinek soha semmilyen valid botránya nem volt, csak amit a fidesz aggatott rá kétségbeesésében és karaktergyilkossági szándékkal, csak szerencsére nem jön be?
Normális vagy ember? Ezért mondom, hogy nem csak szimplán mihasznák vagytok, hanem gerinctelen hazaárulók!
"4. bekezdésedben remekül bizonyítod, hogy a Mihazánk nem feltétlenül a népszerűségre törekszik. Ettől is csak szimpatikusabbak nekem." És mi a franc a létjogosultságotok akkor, ha nem törekszik népszerűségre a mihasznák hm? Hogy terveztek kormányra jutni, ha még a parlamenti bábkomédiába való bejutáshoz is küzdenetek kell? Egyébként hazugság az is, hogy nem törekszik toroczkai a népszerűségre. Szerinted a könyv miszlikbe aprítása, meg a budaházi edda féle szüjjé" paraszt propaganda mi volt? Az is csak kb a Dancsó kritikája miatt vált híressé, mert mert rajtatok röhögött mindenki. Órási különbség van aközött, hogy valaki nem akar, és nem tud népszerűvé válni. toroczkai nem nem akar népszerűvé válni, hanem nem tud. Az meg, ha nem is akarna, az az abszolút inkompetenciáját mutatná meg, ugyanis hogy akarna akkor kormányt váltani, ha nem népszerű?
Ennyi erővel írhattad volna azt is, hogy "tök szimpatikus a teljesen tompa és rozsdás baltától, hogy nem akar élessé és erőssé válni, egyszer majd ki lesz vágva az a fa"... addig Magyar Péter odajön egy láncfűrésszel és kivágja a fát, amíg szerencsétlenkedtek...
"Plusz, láttam én már nem egy tiszás értelmiségit (vagy legalábbis annak tűnt), akinek fingja nem volt kb semmiről ami politika, a legegyszerűbb kérdésre sem tudott épkézláb választ adni. Szóval hagyjuk már ezeket a "legtöbb értelmiségi" kontra "legtöbb 8 általános" érveket. Pláne hogy össze-vissza hamisítgatjátok a statisztikákat!"
Mivel a Tiszának jóval TÖBB támogatója van, mivel az egy NÉPSZERŰ párt, ezért természetesen nagyobb SZÁMBAN (nem arányban!) vannak köztük kevésbé tájékozott emberek is. De mivel így lehet kormányt váltani, hogy egy párt NÉPSZERŰ, ezért örülnétek ti annak a pár embernek, mivel nálatok ÖSSZESEN nincs annyi ember, mint amennyi ilyen általad említett"nem egy" ember van kisebbségben a Tiszában. Továbbá az sem ártana, (megint felhozom) ha legalább EGYSÉGES véleményetek lenne a különböző témákban, ugyanis egyértelműen össze-vissza széled a nyájatok, saját magatokkal nem értetek egyet, addig a leghülyébb dk-s is egyhangúan ugyanazt mondja. És akkor te hivatkozol az értelemre... :)
"Te nagyon okosnak képzeled magad, de minden érvelésed hibás logikára alapozod. Meg hazugságokra. Képzeld, mi mihasznánkosok is tudjuk h a fidesz lenyúlja a pénzeket. "
Nem képzelem okosnak magam, okos az Karikó Katalin. Ti képzelitek okosnak magatokat, mert azt hiszitek, hogy egy nobel díjas biokémikustól is okosabbak vagytok ;) Az érvelésem koherens. A tiétek nem az. (ezt is megvitattuk). Eddig csak te hazudtál, én nem hazudtam, ezt is bizonyítottam.
Az meg, hogy tudjátok, hogy a fidesz lenyúlja a pénzeket és támogatjátok, az meg titeket minősít. Bűntársak vagytok. vétkesek közt cinkos aki néma. Ha lenne gerincetek, akkor félre állnátok annak, akinek esélye is van leváltani a fideszt, ahogyan MZP is tette MP-vel. Ő nem szerencsétlenkedik úgy ahogy teszik azt a mihasznák meg vona gábor a 2rk-val, meg nem állt be több millió ft-os fizetésért a bábszínházba, pedig megtehette volna. MZP felismerte, hogy ő nem tud jól kommunikálni és balul sült el az ellenzéki összefogás, mivel csak bebizonyították, hogy bábellenzékek és hátbaszúrták az utolsó pillanatban. De még MZP IS több támogatottságot tudott szerezni KEVESEBB idő alatt, mint a mihasznák a létezésük óta!
""rogáni propaganda" - Fáj, mi, hogy nem csak a tiszás meg a ballibernyák propaganda létezik! :D"
A ballibernyák propaganda az egyezik a rogáni propagandával, ugyanis ő írja azt is. Az, hogy ezt nem ismeritek fel, újabb bizonyíték az inkompetenciátokra. Nevetséges vagy, hiába próbálkozol :)
"Kb 8-szor hivatkoztál a "rogáni propagandára", akadjál már le róla!"
Akadjatok TI le róla! Majd ha nem böfögitek folyton a rogáni propagandát, majd nem hántorgatjuk fel ezt nektek. Egyfolytában írod, hogy "messiás" meg "ballibernyák" amiket a fideszesek találtak ki. Ahogyan VÉLETLENÜL abban is nagy egyetértés van részetekről velük, hogy "meg kell védeni magyarországot PRÜSSZELTŐL. Elzárták a ZÚNIÓS PÉNZEKET" (Mintha nem 100%-ban lenyúlná a fidesz az egészet!) meg MEG KELL VÉDELÜNK A SZUVERENITÁSUNKAT, (mintha a fidesz miatt mi annyira szuverének lennénk :D). A többiről nem is beszélve... Az ő mantrájukat böfögitek folyton és még van pofátok tagadni is!
"A medián felmérései is lehettek valamikor jók és Amerikában is valamikor jól működhettek a felmérések... De mostanában eléggé bebuktak, ez nyilvánvaló. Ez tény." Már megint 5000 km-mel arrébb jársz és kevered a szezont a fazonnal, teljesen összefüggéstelenül. Mégegyszer leírom, és remélhetőleg tényleg utoljára, hogy a kisméretű mihaszna kis agyaddal megértsd, hogy SEMMI, de semmi köze nincs az amerikai baloldal által fizetett "közvéleménykutatásnak" a Medián hiteles és reprezentatív felméréséhez, ami eddig mindig a legpontosabb volt! (ja, ezt is a fideszesek mondják folyton, úgyhogy ebben is a rogáni propagandát böfögitek vissza, újabb bizonyíték ;) ) Miért nem pont a nézőpont intézet kamu, fideszes eredményével hasonlítod össze? Mert azzal lehetne összehasonlítani, ugyanis ők "mérnek" egy vesztésre álló pártot felül.
Fingod sincs mi a tény. Ki sem lenne szabad ejtened a szádon a szót sem, mert tény még egyszer sem hagyta el a szádat.
"Az utolsó bekezdésed a legjobb! Fényesen bizonyítja hogy fostok mint a murányi kutyája, mert az MH már most is bizonyított. "
Mitől fosnánk? A 3%-os mihasznáktól, vagy a 11%-kal lemaradt apukátoktól? :D A mihasznák eddig csak azt bizonyították, hogy tökéletesen alkalmatlanok mindenre, még arra is, hogy a bábkomédiába bejussanak!
"Nem fog feltörni a semmiből" Nem is a semmiből kellene feltörnie. 2018-ban vált ki a jobbikból, azért közel 7 év alatt, lassan egy évtized alatt csak le lehetett volna tenni valamit az asztalra, de nem tudtak semmit sem felmutatni. Addig Magyar Péter 7 hónap alatt leelőzte a fideszt. 7 hónap alatt! Nem 7 év alatt a nagy semmit.
"Mire eljön 2026 a fele tiszás birka is belátja, hogy vállalhatatlan a "messiásotok" és akkor sem a fideszre fognak szavani, sokan át fognak állni a Mihazánkhoz."
Jöjjön el a 2026. Derüljön ki. Ha nem így lesz, akkor várom, hogy bocsánatot kérj. Nem lesz ilyen, mert nem vállaljátok fel, ha tévedtek. Én meg fogom tenni, ha a Mihasznák nyerik a választást, sőt, adok nektek időt 2030-ig. Utána viszont remélem végleg felszívódtok, mert már unjuk a mihaszna vergődésetek meg vonyításotokat.
"A hülye mobiltelefonos példálózásodra még hadd mondjak annyit, hogy az MH SEHOL nem mondja, hogy nem hasznos dolog a KERESKEDELEM. "
Akkor ne szidjatok egy kollektív fogalmat, ami magában foglalja a kereskedelmet is! ;) (Egyébként a munkaerő kereskedelmet is, amit a gazdapártotok annyira szorgalmaz a Fülöp-szigetekről és bizonyítottan káros a magyar munkaerőpiacra nézve!) csak ezt is fura pont a ti szátokból hallani, amikor csak hátráltatjátok a rendszerváltást, amivel gyakorlatilag támogatjátok a fidesz ámokfutását. Szerencsére nem vagytok sokan, így nem számít igazából. :)
"Na, amilyen kevesen vagytok, nálatok 10 fő megkérdezése is reprezentatívnak tekinthető!"
Remek példa az agyszintedre. És tovább nem is olvasok. Előbb növessz agyat, aztán majd vitázhatunk! ;) Egyébként is faxomnak sincs a mérföld hosszú hülyeségeidhez. Na csá.
Miért, nem vagytok kevesen?
Azt ne mondd, hogy egy statisztikai hibahatárnyi ember az sok. Csak ti hiszitek azt, hogy értek valamit amikor kb ti tudnátok a legkevésbé kormányt váltani. ;)
A személyeskedéssel meg pont azt bizonyítod, hogy nem tudsz érvelni, most sem érveltél érdemben.
Az meg, hogy a szöveg hosszáta hivatkozol, megint egy érvelési hiba, mert ez kibújóként szolgál.
Úgyhogy mondom. Mihasznák vagytok tényleg...
A tényeket emlegeted. MHM 3%? :)
Úgy tűnik elkerülte a figyelmedet a 2024-es önkormányzati választás. Somogyban kapta a MHM a legkevesebb szavazatot és még ott is 10% felett teljesített, de több megyében is átlépte a 20%-ot. A Tisza képviselőket sem volt képes állítani. Egyelőre jussanak parlamentbe, kíváncsian várom a képviselői munkájukat a következő 4 éves ciklusban.
A személyeskedésről meg annyit, hogy az a gyengék fegyvere. Életlen penge. Ha vitázni szeretnél, akkor próbáld meg kulturáltan, érvekkel alátámasztva kommunikálni a gondolataidat.
Az oltásról. Átestem a Covidon már akkor, amikor elvileg még az országban sem volt. Mire kijött az oltás addigra 3x átment rajtam. Végeztem tesztet, amikor már rendelkezésre állt. Elolvastam számos elérhető tanulmányt az új típusú oltásokról és azok hatásmechanizmusairól. Mérlegeltem. Eldöntöttem, hogy én ezt nem engedem beadni. A védettségem amúgy is kialakult már. Amikor a döntést meghoztam akkor még Toroczkai egy szót sem szólt az oltásokról. Később több ismerősöm is súlyos mellékhatásokról számolt be.
Oltás ellenes vagyok e? Nem.
Határozottan oltás párti vagyok, ugyanis a védőoltásokat nagyon fontosnak tartom. A gyermekemnek amikor abban a korban volt, a kötelező védőoltásokon felül további két védőoltást beadattam a saját költségemen. Azóta az egyiket kötelezővé tették.
Mivel sok időt töltök a természetben, magamat rendszeresen oltatom kullancsencephalitis (vírusos agyvelőgyulladás) ellen.
Tehát nyilvánvalóan nem vagyok oltásellenes.
Viszont amikor a gyermekoltások rendjében változás következett és ebből adódóan egy a régi rend szerinti ismétlőoltás egybe esett volna egy új oltás felvételével (csak az én gyermekemnél), kritikával éltem és nem engedtem beadatni egyszerre a két egyébként is kombinált oltást a gyerekemnek, hogy ne terhelje le annyira az immunrendszerét. Utólag kiderült, hogy jól tettem. Ugyanis a szervezete hevesen reagált az új oltásra.
A teszteletlen, teljesen új hatásmechanizmusú covid oltással szemben szintén kritikával éltem. Nem azért mert oltás ellenes vagyok, hanem mert nem tartom biztonságosnak. Sajnos a fenntartásaim ezúttal is beigazolódtak, hiszen voltak akiknél az oltások igazoltan súlyos szövődményeket okoztak. Egyébként személyesen is ismerek olyan egészségügyi dolgozót aki nem volt hajlandó beoltatni magát.
Pedig ő sem nevezhető oltásellenesnek.
Nem az oltások ellen vagyok. Az ellen vagyok, hogy kötelezően fel kelljen vennie az egész társadalomnak egy olyan kísérleti oltást amelynek biztonságossága nem igazolt, a szokásos engedélyeztetési teszteken eljárásokon még nem ment át. Ha valaki ennek ellenére vállalja a kockázatot, szíve joga. Mindenki saját maga dönt az egészségéről, és ez itt a lényeg. Ezért nem lehet kötelezővé tenni egy ilyen oltást.
Az pedig felháborító, hogy alapvető mozgásszabadságában korlátozzák azt aki nincs beoltva, de igazoltan átesett a betegségen tehát védett. Sőt pénzbüntetést helyeznek kilátásba. A gyermekemnek megígértem, hogy állatkertbe megyünk azon a nyáron. Nem mehettünk mert oltás híján nem volt védettségi igazolványunk.
Ugyanakkor a félretájékoztatás ellen is vagyok. Az oltás ugyanis nem véd meg a megfertőződéstől. Semmilyen oltás. A heves lefolyású betegség kialakulásától véd meg. Tehát egy oltott is fertőződhet és akár fertőzhet is.
Ennyit az oltásokról és az oltásellenességről, illetve a miértekről. Aki kritikusan gondolkodik, nem áll be birkamódra a sorba mert azt mondják és mert a többi birka is beállt, az nem feltétlenül hülye, meg laposföld hívő. Lehet, hogy csak másként gondolkodik, más következtetést vont le és másképp döntött.
Az ostoba az aki azt hiszi, hogy egyetlen jó út van, a sajátja, és mindenki más téved.
Lássuk be, hogy egy dologban lehetünk csak biztosak. A covid oltás az évszázad üzlete volt.
Röviden válaszolok, mert már unlak titeket. Az önkormányzati választásnak, semmi, DE SEMMI köze nincs az országgyűlési választáshoz. Kevered a szezont a fazonnal. A Mihazánk egy 7 éves párt. A Tisza meg még egy éve sem alakult. Megfelelő jelöltek kiválasztásához meg idő kell.
A Mihazánk 7 év alatt nem tudott ötöd annyi népszerűséget sem összehozni, mint a Tisza hét hónap alatt. Miről is beszélünk?
Egyelőre ti jussatok be a parlamentbe (bábszínházba) mert még oda is küzdenetek kell. De egyébként innen is látszik az inkopetenciád a témához, mert a parlamentbe való bejutás SEMMIT, de abszolút SEMMIT nem ér. Mit fogtok csinálni 2/3-ados teljhatalommal szemben? Jobb ha inkább be sem juttok, mert legalább annyival kevesebb az ország adójából havi 6 millió ft-os ingyenélő lesz, mint a többi baloldali kollégáitok.
Te nem állítottál valódi érveket (amik megállják a helyüket cáfolatlanul), helyette személyeskedtél, így kár ezt mondanod.
Oltásellenesség: Beszélgess a többi mihazánkossal. Mert én beszéltem velük. Nagyrészük igenis oltásellenes és ebben szerepe van a mihazánk pártnak, mert ezt hagyják. Az oltás szövődményei meg jobbak, mint koronavírusban meghalni. Megint a biztonsági öves téveszmét mondjátok, amikor 10.000 ember meghal a biztonsági öv miatt, mert nem tud kiszállni miatta a kocsiból és megfullad, megég, stb... Az oltásokat sokkal okosabb emberek csinálják, akik nem fognak olyat kiadni, aminek nagyobb a kockázata, mint ami ellen védettséget nyújt. Megint a Dunning-Kruger hatást tudom felhozni, hogy nincs meg a megfelelő tudásotok, de aránytalanul magas az önbizalmatok.
Igazából a Mihazánkról meg kár vitatkozni, mert nem jelentenek igazi politikai alternatívát. 1. 7 év alatt nem tudtak letenni semmit sem az asztalra támogatottság terén, amíg a Tisza 7 hónap! alatt megelőzte a fideszt. 2. Semmi garancia nincs arra, hogy a mihazánkkal jobb lenne mint a fidesszel, főleg úgy, hogy eddig is nagyon abba az irányba mentek, hogy ott segítették a fideszt, ahol csak lehetett. Egyértelműen a fidesz fiókpártja.
35-ös vagyok.
Úgy mégis mi volt szerinted személyeskedés abban amit írtam? Az, hogy kulturált vitára szólítottalak fel? Ne viccelj! :)
Vedd észre, hogy te vagy az akinek most, velem szemben sem sikerült megugranod ezt a lécet. Azt írod inkompetens vagyok, nálam sokkal okosabb emberek csinálják az oltásokat, nincs megfelelő tudásom. Ezt ebből az egyetlen kommentemből szűrted le zsenikém? Mégis mi a jó fenét tudsz te arról, hogy én mihez értek és milyen tudással rendelkezem? Zéró információd van rólam.
Egy fél éve lezajlott önkormányzati választás azért mégiscsak jobban reprezentálja a pártok támogatottságát annál, hogy a te hasraütésszerűen idefirkálsz, légből kapott 3%-ot. A MHM támogatottsága folyamatosan nől a megalakulása óta. Ez jól reprezentálható a különböző voksolásokkor elért eredményeik által. Erre a pártra nem igen szavaznak ingatag szavazók, a szavazó bázisa többnyire stabil. Ha tegnapról mára elpárologtak, akkor szerinted mégis hova lettek? Átszavaznak a Tiszára? Akkor viszont amikor folyamatosan degradáló hang ütsz meg velük szemben, akkor ezzel a saját szavazóbázisodat is degradálod. Nem gondolod? Mert a DK és a Fidesz biztos nem vitte el őket. Ugye?
Honnan tudod, hogy a Tisza mennyire erős valójában? Azt mondod, hogy véleményed szerint az országgyűlési választáson elért támogatottságra nem lehet egyéb adatokból következtetni. Akkor miből gondolod, hogy a Tisza bármilyen eredményt el tud érni egy ilyen voksoláskor, hiszen még soha nem vett rész országgyűlési választásokon.
A parlamentbe jutás szerinted semmit nem ér? Akkor tehát szerinted egypárt rendszerben kellene gondolkodni? Volt már ilyen, én köszönöm nem kérek többet belőle. Javaslom figyelmedbe azért a MHM első parlamenti ciklusában végzett munkásságát. Fiatal 7 éves pártként is sikerült bizonyítania, hogy az ellenzékben végzett munka több lehet annál, hogy a kormánypártot fikázzuk. Az elért eredményeik magukért beszélnek. De érdemes lenne tanulmányoznod egy-egy idősebb demokráciát, hogy megértsd miről is szól a parlamenti képviselet valójában! Aztán beszélhetünk az inkompetenciáról.
Én egy oltásellenes MHM szavazót sem ismerek, de nem állítom, hogy nincs ilyen. Valószínűleg minden párt szavazótáborában vannak ilyenek. Inkább talán a tanultsággal lehetne ezt jobban összefüggésbe hozni mint a pártállással.
Amit mondasz az nem érv. Akár meg is fordíthatom. "A fertőzés szövődményei jobbak, mint az oltás okozta vérrögösödébe és szívizomgyulladásba belehalni." Biztonsági öves téveszme? Én mindig bekötöm az övem és van hevedervágó az autóban. Az roncsolódott járműből többnyire azért nem tudsz kijutni mert általában beszorulnak az ajtók az ütközés következtében fellépő erőhatások okozta kasztni deformációtól. De ez az ami rohadtul terelés és egyáltalán nem tartozik ide.
A Dunning-Kruger hatás azt is kimondja, hogy minél képzettebb valaki egy adott szakterületen, annál inkább felismeri, hogy mennyi kérdésre nem ismeri a választ. Pontosan ezért kellene neked is tanulmányoznod a parlamentáris demokráciák lényegi működését. Hogy ne állíts ilyen magabiztossággal olyat, hogy a parlamentbe való bejutás semmit nem ér.
Amit az MHM-ről pontokba szedtél. 1) 7 év alatt folyamatosan növelték a támogatottságukat és megtartották a szavazó bázisukat. Vajon a Tisza és MP is elmondhatja majd ezt magáról 7 év múlva? Nem tudjuk. Csak sejteni lehet...
2. Ugyanezt akár a Tiszáról is lehetne állítani. Demagógia.
"Úgy mégis mi volt szerinted személyeskedés abban amit írtam? Az, hogy kulturált vitára szólítottalak fel? Ne viccelj! :)"
Olvass vissza. "Remek példa az agyszintedre. És tovább nem is olvasok. Előbb növessz agyat, aztán majd vitázhatunk! ;) Egyébként is faxomnak sincs a mérföld hosszú hülyeségeidhez. Na csá."
Ez volt a személyeskedés. Nem épp így vitatkozik egy "kulturált" ember.
"Mégis mi a jó fenét tudsz te arról, hogy én mihez értek és milyen tudással rendelkezem?"
Az eddigi kommentjeidből, meg abból, hogy egy esélytelen pártot támogatsz egy GYAKORLATILAG egypártrendszeres kormányzás alatt. Ebből gondolom talán.
"hogy a te hasraütésszerűen idefirkálsz, légből kapott 3%-ot." Nem hasraütésre írom. A leg reprezentatívabb közvéleménykutatások mondták. Erre te persze fogod írni a fideszes mantrát, hogy "dehát harris" csak a kettőnek köze sincs egymáshoz, úgyhogy ezzel előrementem most. De jó, jussanak be a parlamentbe. Csak mi lesz belőle a hasznunk azon kívül, hogy nekik is lehet fizetni majd havi 6 milliót képviselőnként? 2/3-os teljhatalommal szemben ér valamit? Semmit. Meg egyébként is a fidesszel együtt szavaznának, így még több is lenne az az 2/3-os fidesz.
", a szavazó bázisa többnyire stabil. "
Igen. Stabilan elégtelen. Nem csak kormányváltáshoz, de lassan parlamentbe jutáshoz is.
"Ha tegnapról mára elpárologtak, akkor szerinted mégis hova lettek? Átszavaznak a Tiszára? Akkor viszont amikor folyamatosan degradáló hang ütsz meg velük szemben, akkor ezzel a saját szavazóbázisodat is degradálod. Nem gondolod? Mert a DK és a Fidesz biztos nem vitte el őket. Ugye?"
Tudod, a Tisza örül minden átjött embernek. Én pl 2017-ig fideszes voltam, mert jobboldali-konzervatív gondolkodású vagyok, csak a fidesznek már addigra is sikerült bebizonyítania azt, hogy közük sincs hozzá, nem hogy ami még utána jött.
"Honnan tudod, hogy a Tisza mennyire erős valójában?" Olyan reprezentatív közvéleménykutatásokból, amire még a mihazánk és fideszesek is hivatkoztak. Akkor annak idején ti is hazudtatok? Most akkor döntsétek már el, hogy mi hiteles nektek...
"miből gondolod, hogy a Tisza bármilyen eredményt el tud érni egy ilyen voksoláskor, hiszen még soha nem vett rész országgyűlési választásokon." Onnan gondolom, hogy amíg a mihazánknak 7 év alatt nem sikerült annyi támogatottságot szerezni olyan közvéleménykutatások alapján, amire mégegyszer mondom, A MI HAZÁNK IS HIVATKOZOTT, mint amit a Tiszának 7 hónap alatt sikerült. Onnan.
"A parlamentbe jutás szerinted semmit nem ér?" Mégegyszer elmondom, mert úgy látszik nem érted. 2/3! Azaz két harmad! KÉTHARMAD. Magyarra fordítva: Teljhatalom! Mégis mi ez neked, ha nem egypártrendszer valójában? Ott van a többi párt is, csak szobanövénynek, meg azért, hogy felvegyék a havi 6 milliós fizetést. Ne mondd már, hogy előrébb leszünk azzal, hogy toroczkaiék meg dúró dóráék felvesznek havi 6 millió ft-ot az adófizetők pénzéből úgy, hogy semmit nem ér az ottani jelenlétük! Nem lehet titeket komolyan venni, ahogy a többi ingyenélő semmirekellő "ellenzéki" pártot sem, mint a dk, lmp, párbeszéd, momentum, jobbik stb...
"Volt már ilyen, én köszönöm nem kérek többet belőle." Nem kérsz? Hát ha a mihasznákra szavazol, akkor kapsz úgy is, ha nem kész. Azok nem kérnek belőle, akik tudják, hogy a parlamentben ülésnek SEMMI értelme nincs! Adófizetők pénzén ingyenélő semmirekellő csőcselék az összes magát "ellenzéki"-nek nevező politikus aki a parlamentben bábszínházaskodik.
"Fiatal 7 éves pártként is sikerült bizonyítania, hogy az ellenzékben végzett munka több lehet annál, hogy a kormánypártot fikázzuk."
Ezt a Tiszának sikerült bizonyítani és nem 7 év alatt, hanem 7 hónap alatt. A mihasznák nem tettek le semmit sem az asztalra csak feltehetően jónéhány koronavírusban oltás hiánya miatt meghalt embert. Ez köszönhető a mihasznáknak.
" Az elért eredményeik magukért beszélnek."
Így van. Magyarországon volt a legnagyobb lakosságarányos koronavírusban meghaltak száma egész Európában. Csehországot is megelőztük. Gratulálok ehhez az eredményhez! A Fidesz legalább nem mondta, hogy az oltás szar... Fideszesek között nem találtam oltásellenest. Mihasznások között viszont kétféle oltásellenest. Az egyik aki azt állítja magáról, hogy nem az, csak nem akar "szívizomgörcsöt" meg hasonló kifogásokkal élőt. A másik fajta meg tényleg nettó oltásellenes volt. Az, hogy te az előbbibe tartozol, semennyire sem kevésbé káros a társadalomra nézve.
"De érdemes lenne tanulmányoznod egy-egy idősebb demokráciát, hogy megértsd miről is szól a parlamenti képviselet valójában!"
Na mesélj! Mit képvisel az "ellenzék" a parlamentben 2/3-dal szemben? :D Elmondom mit képviselnek: A fidesz érdekeit képviselik abban, hogy nálunk demokrácia van, hisz néha bevisznek egy zsák krumplit meg hisztiznek hangosan, közben meg jól elvannak a havi 6 milliós fizetésért a semmitevésért cserébe, nem is akarnak ezen változtatni! Ha a mihazánk bent lenne, annyi változna, hogy nekik is tömve lenne a zsebük, mint a többi ingyenélőnek is.
""A fertőzés szövődményei jobbak, mint az oltás okozta vérrögösödébe és szívizomgyulladásba belehalni.""
Na innen látszik, hogy mellébeszélsz és direkt ferdítesz. A fertőzésnek ugyanis nem CSAK szövődményei vannak, hanem minél idősebb és gyengébb immunrendszerű valaki, annál nagyobb eséllyel HAL IS MEG benne. Tehát itt nem csak ebben a kontextusban már "holmi" szövődményről beszélünk, hanem egyenesen halálról! Mutass már légyszives egy hivatalos kutatást, ami bizonyítja azt, hogy többen halnak meg bizonyítottan oltás okozta szövődményekben, mint koronavírus fertőzésben amit megelőzött VOLNA az oltás! Na, kíváncsian várom ezt a kutatást!
"Én mindig bekötöm az övem és van hevedervágó az autóban." Tehát magadból indulsz ki és általánosítasz a teljes autóvezető társadalomra nézve... Atyám gyere le, itt nagyobb a baj mint gondoltam!
"A Dunning-Kruger hatás azt is kimondja, hogy minél képzettebb valaki egy adott szakterületen, annál inkább felismeri, hogy mennyi kérdésre nem ismeri a választ. "
Na innen látszik, hogy nem láttál még Dunning-Kruger hatás görbét, vagy csak most googliztad ki gyorsan, mert tudod itt a lényeg az előző kontextusban az volt, hogy minél hülyébb valaki, annál magabiztosabb a tudásában. Az, hogy igaz az az állítás is, hogy minél okosabb valaki, annál inkább felismeri, hogy mennyi mindent nem tud (bár később újra nő az önbizalma) az ebben a kontextusban terelés.
"Pontosan ezért kellene neked is tanulmányoznod a parlamentáris demokráciák lényegi működését. Hogy ne állíts ilyen magabiztossággal olyat, hogy a parlamentbe való bejutás semmit nem ér."
Neked kellene tanulmányoznod, és megint visszautalok arra, amit már elmondtam ezerszer, hogy K.É.T.H.A.R.M.A.D. Nézd már meg, hogy mit jelent! Mit nem értesz ezen? TELJHATALOM. Azt csinálnak amit akarnak. Capiche? Comprende?
"Amit az MHM-ről pontokba szedtél. 1) 7 év alatt folyamatosan növelték a támogatottságukat és megtartották a szavazó bázisukat"
Igen. Növelték addig, hogy lassan bejuthatnak a parlamentbe is akár :D
" Vajon a Tisza és MP is elmondhatja majd ezt magáról 7 év múlva? Nem tudjuk. Csak sejteni lehet..." Ha tartják a jelenlegi ütemet, akkor ők 7 év múlva kormányon lesznek. Nem "ellenzékben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!