Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter ismét csőbe...

Magyar Péter ismét csőbe húzta a propagandát?

Figyelt kérdés
Feltöltött egy képet egy pezsgőspohárról, amiről kiderül, hogy díszlet. Szerintem előre tudta, hogy a propaganda rá fog szállni emiatt, így pedig ismét hitelteleníteni tudja őket. Sikerült ismét bohócot csinálniuk magukból és pontosan úgy reagáltak, ahogy arra Magyar Péter számított?

dec. 6. 14:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért inna pezsgőt abban a napszakban, ráadásul a pezsgő koccintós, nem egyedül magányosan ivó alkohol.
dec. 6. 16:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam a képet, de ha nem díszlet lenne akkor sem értem: a politikusoknak tilos pezsgőzni? Orbán a pálinkát tolja magába akár kamerák előtt is. Vagy miért támadási felület ez most a fidesznek?
dec. 6. 16:27
 13/19 A kérdező kommentje:
#12: Ezt én se értem, szerintem ez már a végső kétségbeesés jele.
dec. 6. 16:36
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

"Miért inna pezsgőt abban a napszakban, ráadásul a pezsgő koccintós, nem egyedül magányosan ivó alkohol."

Hűde mókusok vagytok ti itten, szerinted a masiniszta készítette a fotót? Baxod, pezsgő két pohár, álló cerka, nyilvánvaló hogy egy nővel volt, azzal, aki készítette a képet. De tényleg, mi ez a rágódás, MP nem ihat meg valamit úgy hogy ne állnának bele?

dec. 6. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, szembejött a kép, nagyon röhögök! 😄 Úgy látszik fideszék szeretnek a szopórolleren pörögni! 😄🥂🍾
dec. 6. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Amióta megjelent magyar péter legújabb ellenzéki messiása, azóta nagyon furcsán viselkednek fidesz propagandája. Most magyar péternél, most fidesz propaganda gyanúsan látványosan kínos béna lejárató propagandát folytat ellene, amivel folyamatosan fidesz magát égeti le. Ez fideszre nem vall rájuk. Mert a korábbi ellenzék messiásoknál, akinek volt esélyük leváltani fidesz. Erre fidesz propaganda gyors reakciójuk okosan jól felépített lejárató fidesz propaganda ment ellenük. Ezt úgy csinálták ellenzéki lejárató propagandát, oda figyeltek nehogy cringe-ben hozzá magukat. Ebből kiindulva fidesz szándékosan direkt égeti le magukat, ezzel magyar péter nyerjen 2026-ban. Tehát fidesznek valamilyen nagy terve van magyar péterrel. Sajnos ellenzék nem látnak át szitán.
dec. 6. 17:23
 17/19 A kérdező kommentje:
#16: Ez itt a politika rovat, nem az összeesküvés-elméletek szekció.
dec. 6. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a habony-művek csődbe ment, és aki a nyomdokába lépett az elég béna. Árpikáék azért ennél profibbak voltak.
dec. 6. 17:45
 19/19 BécsiFehér ***** válasza:

#7: "egy fellépés 100 millió!!!"

Igen, annyi megy el egy Hősök-tere méretű rendezvényen hangosításra, eszközökre, miegymásra. Nem az ő zsebében landol az a pénz.

Egyébként, külföldről nem támogathatnak pártot az EU-ban. Ha így gondolod, jelentsd fel. De ha így lenne a fidesz rég ezen rugózna és vizsgálódna.

A TISZA honlapján megtekinthető a pénzek eredete és elszámolása.

dec. 7. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!