Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is elérkeztünk...

Szerintetek is elérkeztünk egy olyan ponthoz, hogy a Fidesz propagandája kontraproduktív lett?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy új híveket már nem tudnak bevonzani, legfeljebb az eddigiek egy részét tudják megtartani. Annak ellenére, hogy most minden eddiginél intenzívebben dolgoznak a Rogán műveknél a srácok. Hiába próbálják lejáratni MP-t és f@ssák ki naponta a hangfelvételeket, ő mintha immunis lenne erre.

A Tisza viszont felszívott egy jelentős eddig inaktív vagy bizonytalan, billegő réteget, akik az előző években kimaradtak a szavazásokból. Plusz az ,,óellenzék" szavazóinak úgy kétharmad részét is felszívták. Illetve a Fidesz szavazók egy kisebb része is átpártolhatott szerintem.

ma 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már vagy fél éve...
ma 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ahhoz a ponthoz jutottunk el, hogy innentől kezdve, ha lesz egy említésre méltó botránya MP-nek, már a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni, kivéve a sok erre izguló agyoniskolázott fideszest.
ma 18:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a Borkai, Kaleta, Szájer, K.Endre, Tibi bácsi, Bese atya stb. botrányok után az emberek alapvetően immunisak lettek bármi ilyesmire.
ma 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire hatékony de ha nem lenne semmi haszna akkor nem csinálnák.

Az hogy van egy réteg akinek minden mindegy és még legitimizálja is előtte MP-t az ha a Fidesz le akarja járatni az világos.

A kérdés csak az, hogy ez túlmutat a régi ellenzék keménymagján vagy sem, és nekem az az érzésem, hogy bőven nem mutat túl.

Ha a közvélemény kutatásokat nézed és a teljes népességen belüli támogatottságát a Tisza pártnak akkor kb. azt látod, hogy 2-2,7 millió közé rakják a szimpatizánsaikat. (eleve ez is vicc, hogy 700 ezer különbség van két ellenzéki kutató között 2 hét leforgása alatt)

De még ha stimmel is, ez semmivel se több mint azoknak a száma akik 2022-ben ellenzéki érzelműek voltak. (2,7-3,2 millió közé mérték őket a teljes népességben)

ma 18:40
 5/6 mindentudó99 ***** válasza:
Nem kontraprodutív. Csak nem hatásos. Már Karácsony ellen se ért semmit. Hiába megy 0-24 - ben csak a fidesz szavazókat érdekli. Mást hidegen hagynak ezek a dolgok akkor is ha Magyar problémásabb mint Karácsony.
ma 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Sokáig hittem és bíztam Orbánban, mára meggyűlöltem őt!

Nagy segítség volt ebben a propaganda, ami - amellett hogy totál hülyének néz - elképesztő hazugságokat vezet elő!

A Fidesznél is tudtuk, hogy nem minden úgy van ahogy Orbán meséli, de amit Magyar Péterrel művelnek, az már a jóérzés határain túl megy.

Örülök, hogy Magyar Péter az egész bohózatot magasról leszarja!

Rogánnak meg remeg a szája, az idegtől már dugni sem tud!

De így legalább nem szaporodik...

ma 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!