Szerintetek is elérkeztünk egy olyan ponthoz, hogy a Fidesz propagandája kontraproduktív lett?
Úgy látom, hogy új híveket már nem tudnak bevonzani, legfeljebb az eddigiek egy részét tudják megtartani. Annak ellenére, hogy most minden eddiginél intenzívebben dolgoznak a Rogán műveknél a srácok. Hiába próbálják lejáratni MP-t és f@ssák ki naponta a hangfelvételeket, ő mintha immunis lenne erre.
A Tisza viszont felszívott egy jelentős eddig inaktív vagy bizonytalan, billegő réteget, akik az előző években kimaradtak a szavazásokból. Plusz az ,,óellenzék" szavazóinak úgy kétharmad részét is felszívták. Illetve a Fidesz szavazók egy kisebb része is átpártolhatott szerintem.
Nem tudom mennyire hatékony de ha nem lenne semmi haszna akkor nem csinálnák.
Az hogy van egy réteg akinek minden mindegy és még legitimizálja is előtte MP-t az ha a Fidesz le akarja járatni az világos.
A kérdés csak az, hogy ez túlmutat a régi ellenzék keménymagján vagy sem, és nekem az az érzésem, hogy bőven nem mutat túl.
Ha a közvélemény kutatásokat nézed és a teljes népességen belüli támogatottságát a Tisza pártnak akkor kb. azt látod, hogy 2-2,7 millió közé rakják a szimpatizánsaikat. (eleve ez is vicc, hogy 700 ezer különbség van két ellenzéki kutató között 2 hét leforgása alatt)
De még ha stimmel is, ez semmivel se több mint azoknak a száma akik 2022-ben ellenzéki érzelműek voltak. (2,7-3,2 millió közé mérték őket a teljes népességben)
Sokáig hittem és bíztam Orbánban, mára meggyűlöltem őt!
Nagy segítség volt ebben a propaganda, ami - amellett hogy totál hülyének néz - elképesztő hazugságokat vezet elő!
A Fidesznél is tudtuk, hogy nem minden úgy van ahogy Orbán meséli, de amit Magyar Péterrel művelnek, az már a jóérzés határain túl megy.
Örülök, hogy Magyar Péter az egész bohózatot magasról leszarja!
Rogánnak meg remeg a szája, az idegtől már dugni sem tud!
De így legalább nem szaporodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!