1/13 anonim válasza:
Milyen szerencse hogy az RTL-t még nem lopták el.
2/13 anonim válasza:
Nem tudom, konkrét bizonyítható lopásról még nem halottam, valaki tud róla?
4/13 anonim válasza:
#2 A többszörösen túlárazott tenderek?
5/13 anonim válasza:
Nálunk nincs, nincs ,nincs korrupció. Mészáros Lőrint pedig 300-as IQ val rendelkezik. Ő és Tiborcz István a mindent tudó-..
6/13 anonim válasza:
Teljes mértékben a becsületes, verejtékkel megszerzett munka eredménye eme sikerek, aminek a zemberek is részesei ama tekintetben, hogy 2010-óta "ezeket" választja meg a porondra, "Me' ne hogymá'n a Tyúúúúrcsán gyüjjön vissza!".
7/13 anonim válasza:
Törvényesítették a lopást, tehát jogilag nem lopnak.
8/13 anonim válasza:
"Én előtte is gazdag voltam, uram, én előtte is gazdag voltam"
9/13 anonim válasza:
Ezt gyakran mondják. Azt elfelejtik hozzátenni, hogy előtte csak milliomosok voltak és átlagos KKV élén, most meg milliárdosok állami megbízásokat kapó vállalatok stróman vezetőjeként.
10/13 anonim válasza:
A lopás egyik fontos tulajdonsága, hogy nem veszed észre, csak később. Itt erről szó sincs, ez egyszerű rablás, ha nem tudja, lerombolja, de már működik a rablógyilkosság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!