Magyarország vajon valóban fordulat előtt áll?
dec. 5. 12:25
2/10 anonim válasza:
Jó lenne, bár kétlem hogy 2026-ban vége lesz, és nem-e hogy poshadó rendszerből poshadó rendszerbe lépünk. Majd kiderül.
3/10 anonim válasza:
Nagyon remélem. Ha így sem sikerül leváltani ezt a rendszert én fájó szívvel elhagyom a süllyedő hajót és megteremtem a családnak is a kitelepülés lehetőségét.
4/10 Thunderfairy válasza:
Nem lehetűnk biztosak benne hogy vele olyan sokkal jobb lesz. De ettől függetlenűl Orbán tünjőn már végre el.
5/10 A kérdező kommentje:
Mi vagyunk többen, a népnek a kezébe kellene vennie a hatalmat és elzavarni őket kiirni egy normális választást nem az alaptorvenynek csufsagolt tákolmány szerint és ennyi lenne. Ez olyan nehéz? Miért veszíti el az emberek a hituket?
dec. 5. 12:47
6/10 anonim válasza:
#3 Ismerek olyanokat, akik az előző választások után léptek le azzal, hogy már nem reménykednek. Most mégis jött egy újabb és minden eddiginél nagyobb ellenzéki párt, viszonylag gyorsan. Nem fogom senkinek a pártját, ez tényszerűen figyelhető meg. Ha csak azért lelépsz, mert 2026-ban nem történik meg egy fordulat az még nem jelenti azt, hogy nem jöhet hasonló gyorsasággal egy későbbi, még erősebb mozgalom, vagy párt, vagy a jelenlegi vezetés ki nem nyírja magát. A háttérben már nem csak hatalmi harcok vannak, hanem mozgolódás van a kormánypárt első embere címéért. Az események, az átrendeződések egyre gyorsabbak lesznek. Az állóvíz korszakának vége.
7/10 anonim válasza:
#6 Legyen így. Én úgy érzem éppen eleget reménykedtem a családom és a barátaim miatt, hogy majd jobb lesz. Nincs kedvem az egész életem egy ilyen rendszerben leélni, úgyhogy 26-ig vagyok hajlandó várni. Aztán ha később lenne váltás még mindig haza jöhetek.
8/10 anonim válasza:
#7 Én is így vagyok vele. Szeretnék Magyarországon élni és itt lakást venni, de ha 26-ban megint a fidesz nyer, akkor én lelépek, külföldön veszem meg a lakásomat és ott is telepedek le.
9/10 anonim válasza:
Én már 2 évvel ezelőtt megléptem. 11 ezer kilométerre.
10/10 Senior Séf válasza:
Ugyanezt vártuk Orbántól '98-ban. Aztán szépen ő maga is belerothadt a poshadó rendszerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!