Mit szólnak a fideszesek Menczer Tamás kvázi coming outjához?
Az a helyzet, hogy egy nárcisztikus pöccsel csak így lehet, tapasztaltam már én is.
Teljesen egyetértek Menczer Tamással.
Magyar Péter vitte bele a politikai közéletbe a hazudozást, lehallgatást, hergelést, trágár, cinikus stílust, garázdaságot, telefonlopást, saját szavazói, EP képviselői gyalázását, és úgy általában mindenkiét, aki nem szimpi, vagy ellentmond neki...
Ne gondoljátok már hogy ez nem volt megtervezett a Fideszben.
Pontosan tudták hogy az ilyen elbaalttázott fiddereknek ez a stílus jön be, mint az 1. hozzászóló. Aztán megiideológizálják hogy mert MP ilyen meg olyan.
És megérdemli.
Hát amikor a Fidesz bruutál karakktergyilkosságokat csinált szinte minden választáskor akkor persze nem zavarta őket.
Vona Gábort az egész fidesz sajtó lemelegezte, a ház kertjében figyelték kamerákkal stb.
Vona nem volt ilyen bruutális mint a Fidesz ellene, el is bukott.
MP kemény, mert tudja milyen a Fidesz eljáratás.
1: "Magyar Péter vitte bele a politikai közéletbe a hazudozást, lehallgatást, hergelést, trágár, cinikus stílust"
Mikor beszélt MP nyilvánosan trágár vagy cinikus stílusban?
Csak nem egy fidesz-bérenc által titokban felvett magánbeszélgetés stílusát akarod összevetni egy kamerák kereszttüzében előadottéval?
Vagy te komolyan azt hiszed, hogy egy fideszes sosem trágárkodik és beszél becsmérlően, ha nem látják-hallják a kamerák?
igen. az 1-es végülis lemaradt az elmúlt 14 év gyűlöletpropagandájáról, MP kezdte ezt...:D
talán egyszer megéljük, hogy már ezek a jelenetek sem fognak valóban senkit sem érdekelni, és valóban az országgal kapcsolatos tennivalók fogják az embereket érdekelni.
egyenlőre ez még semelyik oldalon nem látszik.
Magyar Péter szimpatizánsai is csak a balhét várják és igénylik.
mindenki tudja, hogy ezer sebből vérzik a rendszer, teljesen felesleges lenne a gyermekotthonokat is látogatnia, már rég tudja mindenki, hogy a gyermekvédelem sem működik megfelelően. tenni még mindig senki nem akar semmit, csak várja, hogy "na, legközelebb mit fog MP megmutatni nekünk"...aztán meg bíznak abban, hogy majd ő meg is oldja a fennálló problémákat.
ilyen tekintetben csak esetleg gondolkodásban jobbak a fidesz szavazóknál.
Már leírtam. A véleményem az, hogy: "... őszintén szólva nem tudok nem igazat adni Menczernek az ott elhangzottakban, alapvetően igaza volt, csak nekem ez így, ebben a formában ciki volt. Most lehet, hogy ez a műsor nem nekem szólt, így nem kellene vele foglalkozzak, de ég a pofám miatta. Az, hogy Magyar ott dalolászott meg szájhigiéniával volt ismételten elfoglalva az nem lepett meg és nem vártam többet, meg azt se várom el, hogy akár egy Tiszás is beismerje azt, hogy k-rva gáz a Péter, hogy ilyeneket művel, nekem nincs mit szégyelljek Magyar Péteren, mert közöm nincs hozzá, de Menczertől ez ultragáz volt, ez a stílus és szégyenletes. Lehet, hogy prolikat ezzel meglehet venni, hogy kell ilyen is, de ne kelljen. A ker.TV-k is így mentek le gagyiba, mára nézik pár százezeren, a 9.5 millióból. Mi lesz? Ez lesz a politikával is? Elmennek szavazni a prolik, mondjuk 1 millió ember, és azok döntik el, milyen "műsor" lesz 4 évig, mert a többieknek egy szar, hogy Big Brother vagy Való Világ és inkább nem vesznek részt ebben?"
Szóval összegezve nekem ciki volt! Na és lehet, hogy az első válaszolónak igaza van, és a nárcisztikus emberekkel csak így lehet, de talán inkább ne kelljen, tehát ha hozza a helyzet, a kényszer az egy dolog, de ez nem volt kényszer, nyugodtan lehetett volna hagyni Magyart, hogy parádézzon egyet Pécsett, merem feltételezni nem több ezer ember előtt tette ezt. Nem kell vele foglalkozni. Addig se látja a valódi problémákat, mert ugyanolyan idióta, mint az összes többi... na és lehet, hogy mit tudom én, a fővárosban ennek van bármilyen üzenete is, ha Magyar ott parádézik, de itt Pécsett ebből nekünk az jön le, hogy ez se látja a fától az erdőt! És ebbe az "összes többibe" nyilvánvalóan akkor mást értek bele, a Tiszán kívüli politikusokat, hisz a Tiszánál többesszámban egyelőre nem lehet beszélni. :D Pécsett, pontosabban Baranyában talán inkább a legnagyobb probléma az, hogy a fizetések az egész országban itt a leggyengébbek. Hogy mindenhová letudnak telepíteni egy-egy gyárat, ide még csak az sem érkezik, még csak vívni sem kell csatát amiatt, hogy megmérgez minket az akkugyár. Baranya a 2. helyen áll munkanélküliségben (első Nógrád, szóval max. Ők mondhatják nekünk, hogy ne panaszkodjatok). Az utak minősége katasztrofális és nem holmi városon belüli önkormányzati utakról van szó, mert az is az, gyak. van olyan út, ami járhatóbb lenne, ha földes út lenne, de ha Bp. felől jössz és elhagyod Bonyhádot, 6-os út (a főút!) olyan állapotban van, hogy kritikán aluli. Pécs közelében, Pécsvárad, Martonfa, Hird, Vasas, szakaszon annyira nyomvályús az út, hogy konkrétan életveszély esős időben. Ha esetleg busszal utazol a beledet is kirázza, mert azzal már nem manőverezel/kerülgetsz, mint egy személyautóval. Úgy megyünk b....meg, mintha a szántásra tévedtünk volna! Ha Pécsre beérsz, az Áper laktanya látványa fogad elsőként, ami egy romhalmaz mára, ez a nyitókép. Az ingatlanárak ugyanúgy az egekben, a fizetés viszont lóf-sz, a boltokban minden drágább, mint a fővárosban, soroljam még? És ezek ott ketten azon vitáznak, hogy kinek remeg a keze meg kinek büdös a szája? Hát a k....a anyjukat! Jó, hogy a "kicsit" tisztázta Menczer, hogy mit ért alatta, mert már attól tartottam, hogy ott, helyben összemérik. Szóval ez a véleményem róluk, Fideszesként. Nem megrögzött Tiszásként, mint a 2. válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!