Mikor fogják fel a tiszások, hogy az agresszív kampányuk az kizárólag a bizonytalan fideszeseket aktivizálja?
Figyelt kérdés
ma 00:18
21/25 A kérdező kommentje:
ugyan miért pártolna át bárki a jobboldaról erre a fröcsőgő szektás ősorbángyűlölő rigmusokkal operáló bunkó szocilib társasághoz?
ma 13:03
22/25 anonim válasza:
“ ugyan miért pártolna át bárki a jobboldaról erre a fröcsőgő szektás ősorbángyűlölő rigmusokkal operáló bunkó szocilib társasághoz?”
Talán mert nem annyira elvakultak mint te
23/25 A kérdező kommentje:
:DD ti nem látjátok be, hogy ugyanazokat az ezerszer cáfolt orbánfóbiás mondatokat ismételgetitek
azt gondoljátok, hogy aki 14 évig ellenállt, az most hirtelen fogékony lesz a büdös szájjal lölőzésre?
ma 13:13
24/25 anonim válasza:
Nem gondoljuk, hanem látjuk
Azért ezt mind az ismerősöknél mind a kutatások megerősítik, változás van a levegőben
Tudod semmi sem örök, a fidesz uralma sem
25/25 anonim válasza:
#21: A Fidesz már nem jobboldali, csak egy populista maszlag, akik most kezdik igazán kimutatni a foguk fehérjét. Én értem, hogy sokaknak nehéz elengedni, mert hittek bennük, ahogy régebben én is. De van egy határ, amit egyre inkább kezdenek átlépni, sokak szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!