Magyar Péter jól kezelte a mai helyzetet, hogy kell a bullyingot kezelni?
Figyelt kérdés
Én úgy láttam, megértette, hogy ez csak egy ócska provokátor, tehát nem számít, mit mond, csak azért teszi,hogy belekössön, provokáljon. MP nyugodt maradt, néha visszatámadt vagy próbálta ignorálni, visszaalázta. Majd felülkerekedett, a provokátor megunta, már neki volt ciki, és elment.tegnap 22:30
1/7 anonim válasza:
Magyar Péter férfiasan helytállt! Habzó szájú arrogáns Menczer ismét lebőgött! Árad a Tisza! További jó vergődést a rogáni propagandának!
3/7 anonim válasza:
Hát az éneklés abbahagyhatná, mert borzasztó hamis és kellemetlen.
Többi reakció jó volt. Jól kezelte.
Szégyen hogy nem mehet be a gyermekotthonba EP képviselőként.
4/7 anonim válasza:
Rosszul kezelte. Eléggé látszott rajta hogy bereccsintett.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem volt szerencsés a helyzet kezelése.
Nemcsak Menczer égette le magát, hanem kicsikét Magyar Péter is
Amikor ugye az állítólagos hangfelvétlen is ilyet mondott, nem volt szerencsés büdösszájúnak mondani azt a barmot. Ezzel azt sugallja hogy a hangfelvételen elhangzottak is valódiak. Nem mellesleg lesüllyedt a szintjére is. Bár az hogy ő csak reagált és védekezett az valamennyire felmenti őt, de nem volt szerencsés a balhé számára sem
6/7 árokpart válasza:
Azt nem értem, hog Menczer tamásra miért nem hívta rá valaki az emberek közül a rendőrséget? Simán előállíthatták volna.
7/7 anonim válasza:
6, és szerinted valóban elő is állították volna vagy szólnak, hogy ejnye-bejnye, kicsit halkabban, nyugszik a beteg és ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!