Meglesz a Tisza 2/3-ad győzelem 2026-ban?
Figyelt kérdés
Mivel már nem kérdés hogy a Tisza nyer, ezentúl azon kell agyalnunk hogy mennyivel.
Tudni kell hogy az Orbán és bandájának vagyonával csak 2/3-al lehet igazán elszamolni
tegnap 18:03
A kérdező szavazást indított:
Meglesz a Tisza 2/3
Még bizonytalan hogy meglesz-e
25 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de valaki váltsa már le a Fideszt.
2/8 anonim válasza:
Túl sok van Még hátra, és a Fidesz is tudja, hogy ha putyinnal megöleti mp t, annak ebben az országban nem lesz következménye semmi.
A magyarok apatikusan elfogadják majd és kész.
Ha viszont nyer a Tisza, Orbán, mészáros, Tiborc, rogán, esélyes hogy mind bíróság elé kerülhet.
Ezt meg nem fogják hagyni.
Meg Orbán nem fogja hagyni veszni a 60 pusztai birtokát holmi lázadó Magyarország miatt.
3/8 anonim válasza:
A mostani választási rendszerben meglehet. Ugyanakkor a választási törvényt nem áll semmiből megváltoztatni és visszahozni a kétfordulós rendszert. Akkor a két forduló között simán megveszik kilóra az esélyes jelöltet. Mert hidd el, van az a pénz...
4/8 anonim válasza:
Jó lenne, de ilyen körülmények között szinte esélytelen, örüljünk ha eltakarodnak egyáltalán.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a 2/3 nem lesz meg, de ők lesznek azok akik kormányt alakíthatnak többséggel. Szóval valakivel együtt kell majd működniük. Én úgy gondolom a kutyapárt az egy jó választás lehet részükről.
6/8 anonim válasza:
Pár hónapja még Kamalával kapcsolatban voltak ilyen vágyvezérelt kérdések, aztán szembejött a valóság!
8/8 anonim válasza:
dehogy lesz meg. a tisza valószínű a 2026-ot se éli meg ha ilyen onemanshow-ként folytatja ezt a celebkedést. ha akarnak valamit akkor összekaparhatnák már magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!