Mi a tapasztalat, van akik még ma is elhiszik a FIDESZ hazugságpropagandáját?
Figyelt kérdés
Mert csaknha a Facebookot nézem, azt látom hogy az összes fideszes megosztásai alatt több a nevető fej, mint a like, Orbánnál is előfordult már. Illetve a Hiradó híreinél is. Persze tudom, az öregeknek nincs Facebookja. Mik a tapasztalatok?tegnap 12:58
3/10 anonim válasza:
Sajnos igen, ez nyilvánvaló tény
Bár már látszik hogy egyre kevesebben, de bőven vannak még megvezethető ostoba emberek, és lesznek is
4/10 anonim válasza:
Ez soha nem a hitelességről szólt az a baj, hanem a mennyiségről. Az idősebb korosztály csak a tradicionális médiából informálódik azon pedig óránként ötször nyomják a propagandát. A nyomtatott sajtó 100% ezekkel van tele.
Sok lúd disznót győz.
5/10 anonim válasza:
Még mindig a biztosan szavazók kb. 30 %-a rájuk szavazna. Szóval igen, nem is kevesen vannak, akik még mindig hisznek.
Megj.: a szocializmus bukása után is voltak, akik őszinte hívei maradtak annak az eszmének. A II.vh. elvesztése után is maradtak Németországban olyan emberek, akik Hitler és a nácizmus hívei maradtak.
6/10 anonim válasza:
Ha csak annyi lenne a baj, hogy elhiszik, de egy (mindenki) számára élhető, fejlődő, többre lenne képes országot utasítanak el hazug propaganda miatt. A "kedves" Fideszre szavazó öregektől megkérdezném, hogy nincs gyerekük, unokájuk, de pl. magukkal sem törődnek, mert az egészségügy is romokban van. Mert a Fideszt ők tartják hatalmon!
7/10 anonim válasza:
Szerintem egyébként az ország legalább fele politikailag inaktív, azaz kb semennyire sem követi a híreket.
8/10 anonim válasza:
Nagymamám. Egyik nap megpróbálta nekem megmagyarázni, hogy én tanárként milliókat keresek, mert azt mondta a tévé. Megmutattam neki a fizetési papírom a nettó 364 ezerrel, erre az volt a válasza, hogy "nyomtatni bárki bármilyen papírt tud".
9/10 anonim válasza:
Igen elhiszik és ez életük végéig így lesz. Ilyen az emberi agy természete. Tévképzettől megszabadulni csak kevesen tudnak.
10/10 anonim válasza:
Hát nincs meg a kétharmad?
Akkor meg?
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!