Én valahol azt érzem az országgal kapcsolatban, ami most történik -vagy éppen nem történik-, mint Noé az özönviz előtt, aki próbálta figyelmeztetni az embereket, hogy baj van, de azok homokba dugott fejjel folytatták a tivornyázást.
Az ország olyan mélységekre süllyed, amiből már nincs visszaút.
Az a véleményem hogy egy agresszív (de udvariasan agresszív) pszihológiai eset, azaz pont egy olyan figura aki alkalmas egy ilyen kormány megbuktatására.
Mások nem bírnák ezt a hatalmas nyomást elviselni, a kormánypárti propagandagépezet ellen csakis egy ilyen embernek van esélye
Ráadásul a politikai álláspontja olyan hogy el tudják fogadni jobb és baloldali emberek egyaránt, nem komprommitálta magát Gyurcsányékkal, csak a NER-el, ami baj ugyan, de kénytelenek vagyunk ezt elnézni neki ameddig nem kerül hatalomra
"Ráadásul a politikai álláspontja olyan hogy el tudják fogadni jobb és baloldali emberek egyaránt"
Azért várjuk meg amíg egyáltalán foglal valamilyen állást valamilyen komoly politikai témában. Mert eddig azon kívül hogy a fidesz rossz, tőle sem hallottunk semmi konkrétumot a populista ígéreteken kívül. Az EP képviselői sem csinálnak semmit, a fővárosi közgyűlésben meg teljesen hülyét csinálnak magukból a tiszások. Ez egyelőre egy magánakció a fidesszel szemben, nem egy valós kormányváltó erő. Magyar működhetne egy értelmes ellenzéki párt vezéreként, de jelen helyzetben nem képvisel az ellenségeskedésen kívül semmi érdemlegeset.
“ Az EP képviselői sem csinálnak semmit, a fővárosi közgyűlésben meg teljesen hülyét csinálnak magukból a tiszások.”
Abszolút nem ezeket látom
Az EP képviselői pont hogy merészet húztak mikor kiálltak Ukrajna mellett, azaz állást foglaltak, ráadásul egészen vállalható állást, nekem kifejezetten tetszett.
Budapesten meg annyit láttam hogy a tiszán kívűliek mind annyira komolyak, hogy simán elkezdtek vitát nyitni a birodalmi lépegetők kitiltásáról, de kb. mintha tényleg menni nem lehetne tőlük.
A k.cs.g tiszások meg ugye leszavazták, nem is tudom kik is a komolytalanok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!