Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 97 forintos rekordon álló...

A 97 forintos rekordon álló Zloti árfolyamunk alapján, nem kellene elgondolkodni, hogy lehet, hogy mégsem olyan rossz az az átoperálás és, hogy az összes fiainkat elvinnék a háborúba? A lengyeleknek úgy látszik, hogy bejött 1 év alatt és elhúztak?

Figyelt kérdés

dec. 3. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

A forint csak az aljas nemzetközi összeesküvés áldozata, amit az Orbán kormány ellen követnek el a háttérben lévő brüsszelita hatalmak.

Legalábbis erről szól most az Orbáni propaganda.

Az hogy ez Orbánékon múlik? No ne viccelj már!

dec. 3. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Marhára nem érdekel a zloti árfolyama. Ami meg helyes, amellett ki kell állnunk.
dec. 3. 10:33
 3/5 A kérdező kommentje:

2, Magyarország és Lengyelország, történelmileg és újkorilag, meglehetősen hasonló köröket rajzolt le és nem véletlenül élt viszonylag sokáig, a lengyel-magyar barátság kézzelfogható érzete is. Az, hogy Lengyelország volt az egyetlen ország, ahol ténylegesen barátként fogadtak, mikor magyarként mutatkoztam be, azt hiszem, hogy mindent elmond az ország kapcsolatáról.

Lengyelország ráadásul jóval mélyebbről indult, mint mi, ők nem a legboldogabb barakként aposztrofálták a coci rendszer alatt.

Mára, ők ott tartanak, hogy lassan nyugat-európai ország szinvonalú lesz az ország, ha ránézek, ha ott vagyok. Még, Magyarország meg helyetcserél a 90es évek Romániájával.

Lehet, hogy a zloti árfolyama nem számit a te életedben, amit én értek és elfogadok, de közben a két ország, meg olyan szinten távolodik el egymástól, minden téren, ami a történelmünket nézve szerintem szégyen! Ránk nézve az!

dec. 3. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van.

Lengyelország (is) elhúzott elképesztö módon tőlünk. Mivel lehet azt megmagyarázni, hogy miért eset ilyen nagyot a forint az Euro-hoz képest az EU-ba történt belépésünk óta, miközben a régiónkban hasonló (vagy alacsonyabb) fejlettségi szintről induló országok valutái erősödtek? A számok elképesztőek.

2004 óta a Forint közel 70%-ot esett az Eurohoz képest, míg a złoty vagy a cseh korona még erősödött is. Azt állítani, hogy ez nem érdekel minket, tudatlanság.

dec. 4. 06:18
 5/5 anonim ***** válasza:

2010- ota gyengiti a Fidesz a forintot. 273 volt az Euro 2010-ig.

Teljesen hulyenek nezik az embereket.

dec. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!