A magyar liberálisok még mindig beengednék a menekülteket?
Én személy szerint sose engedtem volna be őket, vagy legalábbis nem ellenőrizetlenül, illetve tömegesen.
De amilyen propagandát a kormány felépített erre a témára, azt is elítélem.
Ezt a kérdést többször feltették az ellenzékieknek.
Csak ködös választ adtak.
Pl.: lebontaná-e a kerítést?
"Ha már ott van, nem költene rá pénzt."
Ez nem egyéni preferencia kérdése, hiszen menekültek így is jönnek. Kerítésépítés helyett a szervezettségre kellett volna fókuszálni.
Más kérdés, hogy kormányunk annyira keresztény, hogy az LMBT-közösséget köpködje, annyira nem, hogy háború elől menekülőket önzetlenül segítsen, ha azoknak túl barna a bőrük.
Ugye emlékszünk arra, hogy Orbán helyeselt, amikor gumikerék kiszúrással reagáltak oltalmazott státuszú emberek nyaraltatására.
Én kettéválasztanám!
Azt, amit a magyar kormány csinált menekültügyben, hogy a világ összes menedékkérőjét, menekültjét egy kaptafa alá véve kiáltja ki előbb veszélynek, sőt ellenségnek és csinál menekült emberekből politikai kampányt, engem, magyarságomban, emberi mivoltomban sért meg és kikérem magamnak!
Hogy vannak problémák a bevándorlással kapcsolatban? Vannak, én nem akarom ezt bagatelizálni, vagy letagadni, de, semmiféleképp sem azon a szinten kezelni, mint a magyar kormány.
Magam is jártam Bécsben, Berlinben, Amszterdamban, Londonban, azóta, hogy ez az egész kipattant és semennyire sem tartom jogosnak, vagy erkölcsösnek azt a fajta politikai riogatást, amit Magyarország művel.
Viszont, ellenörzött körülmények közt, valamilyen rendszerben, én mindenkinek megadnám a lehetőséget egy új életre, de azzal a feltétellel, hogy az első, nem tetsző, kritika után, usgyi vissza.
Aki biztonságos körülmények közt, normálisan szeretne élni, annak segiteni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!