Itt mi lehet a háttérben, hogy az ellenzéki Média1 weboldal elkezdte kiteregetni a szintén ellenzéki RTL cég és annak igazgatójának dolgait és támadni a személyét?
Figyelt kérdés
nem az első ilyen cikk, az utóbbi két hónapban elég sok kijött hasonló stílusban
dec. 2. 23:41
2/7 anonim válasza:
csökkenő amerikai pénz lecsapódás a DK-nál
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez valakinek a személyes, kicsinyes bosszúja lehet.
4/7 anonim válasza:
Szóval egy vállalat vezérigazgatója a vállalatnak dolgozó ügyvédi irodát alkalmazza ingatlanok vételre.
Ebben mi a hír? Helyében én is azokat kérném fel ilyen munkára, akikkel együtt dolgozok és ismerem.
5/7 anonim válasza:
teljesen világos, hogy a két szálsőbaloldali gyűlöletkommandó a tiszagyhalál és a dobrevklára összemarakodik a "demokratikus forrásokon" :)
6/7 Szervizmérnök úr válasza:
Nem követem ezeket a dolgokat, csak valahol olvastam, Dirk Gerkens nagyon felszívta magát az őt ért állítólagos igazságtalanság miatt és ezért minden eszközt megragad, hogy bosszút álljon.
Márpedig vannak eszközei, gondolom.
Nem akarsz Dirk Gerkens ellensége lenni.
7/7 anonim válasza:
5
Mi köze a Tiszának ehhez a brigádhoz? Mitől jobb a szélsőjobboldali gyűlöletkommandó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!