Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Viktor nem hazudik,...

Ha Orbán Viktor nem hazudik, és megbízható hogy lehet hogy még ő kormányoz?

Figyelt kérdés

"A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak."

(Orbán Viktor)

"Az a miniszterelnök, akinek a kormányzása alatt az euró 300 forint fölé emelkedik, nem tud kormányozni és le kell mondania."

(Orbán Viktor, 2008 április)

Ezeket hallva a saját szájából hogy-hogy még mindig ő van kormányon, ha önmagát minősítitette le?

tegnap 19:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#8 Vágom gyógyegér, csak nem ez a legnagyobb probléma, és Gyurcsótány már nem tényező erről pofázok viszont a vezéred meg eléggé tényező még mindig, csak nekünk a negatív értelemben.
tegnap 20:49
 12/21 A kérdező kommentje:
#10 Erről videó van ahol ő mondja ki a saját száján nincs itt semmi kitaláció. Youtubeon megtalálod, ha érdekel.
tegnap 20:50
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
az a baj, hogy a tiszások semmivel sem lettek azóta okosabbak, hogy megszavaztak egy gyurcsányt
tegnap 20:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
kérném akkor, ugyanis sehol sincs ilyen...
tegnap 20:54
 15/21 A kérdező kommentje:
#9 Sehogy. Jelenleg sem politizálnak, vagy kormányoznak kizárólag kommunikálnak, csak sajna a propaganda már elavult, és aki nem nettó 60 IQ-val rendelkezik azt már nem tudja meggyőzni ez a bagázs.
tegnap 20:55
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
A kérdésben hamis állítás van, Orbán Viktor nem beszélt soha 300 Ft-os euróról. Ez a sok hazugság egyike, amit terjesztenek róla.
tegnap 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Azért,amiért Trumpot is megválasztották.Az emberek nagyrésze nem való demokráciába.Akik annó kitalálták,nem erre számitottak.Most azzal választást nyersz,hogy benyögöd,hogy az ellenzék háborút robbantana ki,migránsokat engednének be és gyurcsány emberei...Az,hogy minden rohad szét,a hazai bérek a béka segge alatt,az árak viszont rohadt magasak és emelkednek egyfolytába,nincs kiszámítható jövőkép stb...az nem számít.Mindig ha a szar a helyzet más a hibás: Soros,Gyurcsány,baloldal,melegek,migránsok,Brüsszel stb...

A legtöbben akik szavaznak Orbira nekik elég,ha megtudják venni a tescos löncs felválgotatt meg a kenyeret,meghalgatják a napi m1-et,emennek elvégzik az esti dolgaikat és másnap mennek vissza robotolni a 12 órás műszakukba,mert legalább 2 helyen dolgoznak,hogy megtudjanak élni...

Igazából ennyi.Szomorú vagy sem jelenleg ilyen az életünk.Ha meg vkinek van sütnivalója nem biztos,hogy ilyen életre vágyik,aztán lelép,nem válal gyereket stb...

tegnap 21:01
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Ezt mondom én is. Beszélt gazdasági válságról az igaz. de ezt nem mondta, továbbá, ha hivatkozunk valamire annak megjelöljük az EREDETI forrását...
tegnap 21:01
 19/21 A kérdező kommentje:

Igazatok van én sem találom ezt a videót pedig meg mernék esküdni, hogy kb 2 hónappal ezelőtt láttam, és le is mentettem. De talán nem is 300 forintos, hanem 280-at említett inkább az dereng. Na de sebaj ez valahol biztos meg van nem hinném hogy ez Mandela effektus.

Egyébként van itt jópofa még kis ellentmondásokból szóval ezt az egyet kivéve lehet csemegézni bőven doktorminiszerelnőkúr hazugságiaból, és csúsztatásaiból: https://www.youtube.com/watch?v=MN3gqOcdPnE

tegnap 21:05
 20/21 A kérdező kommentje:
#17 Nekem egy idős kollegám azt mondta, hogy aki nem volt hülye az lelépett már régen. Már sajnos én is ezen gondolkodok pedig Magyarországot szeretem, de nem érzem hogy én vagy a környezetemben bárki 1-ről a 2-re lépne. Ezt nem fogják fel akik ilyen szerényképességekkel rendelkeznek sajnos pedig az ő érdekük is lenne megadni az esélyt egy pozitív változásra.
tegnap 21:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!