Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tartja helyesnek a kormányn...

Ki tartja helyesnek a kormánynak ezt a döntését? Ki szeretin ez nagy segítség a nagy családosoknak?

Figyelt kérdés
Magyarországon minden olyan anya, aki négy vagy több gyermeket szült és nevelt, mentesül a személyi jövedelemadó megfizetése alól. Több tízezren élhetnek ezzel a lehetőséggel.

ma 17:47
 1/7 A kérdező kommentje:
ma 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez nagy anyagi segítség azoknak akiknek nagy családja van mert ezzel is kisebb a kiadások.
ma 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Én nem adnék. Aki négynél vagy négynél több gyermeket vállal annak legyen meg az anyagai fedezete hozzá vagy ne vállaljon. Ugyannyi járjon, mint a háromgyerekes családoknak.

Az egy gyermekes családokat kell mostmár támogatni normálisan.

ma 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
21%
Ha tîzet szül, akkor kapjon az államtól havi egy milliót élete végéig inflációt követve. A fidesz agyhalott hozzàállása, hogy nem olyan körülményeket teremt, hogy ne okozzon gondot akár,4 gyereket felnevelese ha nem vagy csókos
ma 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
4 gyerek többe kerül, mint 1. Szóval szerintem helyes, hogy támogatják őket. Akik meg itt hőbörögnek esetleg elgondolkozhatnának azon is, hogy kik fogják majd az ő nyugdíjukat fizetni. (tudom-tudom, ti mind rendelkeztek saját befektetéssel, megtakarítással, mert szerintetek úgyse fog majd semmit se fizetni az állam)
ma 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
nem szeretném leírni kiknek ez előnyös mert törölni fogják a kommentem.
ma 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"kik fogják majd az ő nyugdíjukat fizetni."

Hát nem a 4 gyerekes szülők akik nem adóznak. :))). Így is alig lehet a nyugdíjjat kitermelni. Folyamatosan nyomják a külön adókat, bankokra, üzletekre, iparra, webshopokra, mindenre. És a fogyasztókra terhelik vissza az árakat folyamat. Rossz a gazdaságpolitikája a Fidesznek, rettentően.

Aki nem tud önerőből 4 gyereket vagy többet eltartani az ne vállaljon ennyi gyereket. Szerintem a normális családi helyzet az maximum 2 gyermek. 1-2 gyermekes szülőket kell támogatni, a többi ha ennyire szarja ki magából a kölyöket akkor oldják meg.

És ez a hülye fideszes hiába írkál privát üzeneteket, ott nem fogok válaszolni, de itt igen:

Dr.No írta ezt:

"Magyarországon csökkent a lakosság ezért kell az olyanokat jobban támogatni akik több gyereket vállalnak."

És azért csökken a lakosság, mert a fiatalok ezrével, százezrével mennek el az országból a mocsok kormány miatt. :). Más kormány kell és nem fog a lakosság csökkeni.

ma 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!