Lavrov elvtárs bekérette volna Szijjártó elvtársat? Nem lesz ebből baj?
Féltem szegény Péter elvtársat, nehogy véletlenül ő is pont egy rossz orosz korházi ablak környékére sikerülne karrierilázódnia.
"szerinte tartós növekedés van az orosz és a magyar gazdaságban is"
Ez nem a kérdés témája, de nem állhattam meg, hogy a cikkből ide ne másoljam.
Ez a mondat kb. úgy igaz, hogy a magyar gazdaságban annyira van tartós növekedés, mint az oroszban. Semennyire. :-))))
Nem baj, Kakadu elvtárs ismét bizonyította hűségét Moszkvának. Ezek szerintem már arra készülnek, hogy ha 2026-ban a TISZA győz, akkor baráti segítségnyújtásra behívják az orosz csapatokat.
Attól függ mit értünk baj alatt. Ablakon nem fog kiesni.
Dehogy jó eséllyel megint elmondták neki a szokásos fenyegetést"aztán csináljátok, amit mondunk különben xy", aztán a szolgálatért aláírt 1-2 szerződést és ő elmesélte az ülés előtt/után az EU-s/NATO-s friss infókat, az is tuti. Na ez baj.
Azért ez megnyugtató. Nekem egészen úgy tűnt, hogy Lavrov elvtárs Szijjártó elvtárst NATO és EU és amerikai szövetségesként osztja ki és üvöltözik vele.
De örülök, hogy a testi épsége az rendben van, mert arrafelé elég rosszul záródnak az ablakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!