Fideszesek! Ugye jobb ha 450 Ft 1 Euro, mintha 300 Ft lenne 1 Euro?
#1 #3
Csak közben lett 15 év tapasztalatod, azt sem kell elfelejteni. Én se annyit keresek, mint amikor 0 kilométeresként kezdtem, de ehhez semmi köze a kormánynak.
"Hogy mennyi forint amúgy egy euró, a kóbor apácát sem érdekli, ráadásul ami az importnak rossz, az exportnak jó..."
Csak az importot te fizeted, mert ráterhelik a vásárlóra. Az exportot meg a cégek kapják, amiknek nem érdeke, hogy jól keress, mert profitot akarnak maximalizálni.
Szóval itt te szívod meg a legjobban ezzel. :DDD
"Lásd 1 millió autóval több van, mint húsz éve."
Rossz érv, azok az autók használtak. Az MSZP alatt gyakorlatilag nem volt használt autó kereskedelem, emrt mindenki röhögve kifizette az új kocsikat. Ma meg mindenki hasnzált autót tud csak venni, mert ennyire szegény lett az ország.
Ezek mind láthatóak a KSH adataiból.
Izgatni izgat, de legkorábban a 2026-os választáson tudok tenni valamit az ügyben.
"Ne viccelj már. Nem volt használt autó kereskedelem? Akkor volt az aranykor"
Akkor miért nem ezt mutatja a KSH statisztikája?
Hogy lehetséges, hogy a válságot leszámítva 2002 és 2010 között 150 ezer felett volt az új kocsik vásárlása? Ezzel szemben 2010 után egyedül 2019-ben közelítették ezt meg?
A használt autók pedig 2002 és 2010 között sosem érte el a 100 ezret, de a legtöbb évben kifejezetten alacsonyan 50 ezer alatt volt. Majd 2010 után stabilan 100 ezer fölé ment?
A helyzet az, hogy láthatóan az emberek 2010 előtt tudtak új kocsit venni, míg 2010 után nem annyira. Viszont ha megnézed az "összesen" adatokat, akkor ott azért nagyon közeli számok vannak 2010 előtt és után, ami pont azt támasztja alá, amit mondtam. 2010 előtti új autóvásárlások helyett az emberek már régi, használt autókat vettek, mert csak ezt bírták megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!