megint rossz a kérdés, miért nem akarnak a magyarok eurót? és miért nem tesznek érte? a grúz nép 5000x értelmesebb, ők tesznek valamit legalább
én már bevezettem de nektek sosem lesz mert soha nem vagytok képesek összefogni semmiért
üdv Írből
megérdemlitek csak azt tudom mondani
aki értelmes úgyis elmegy, ő bevezeti magának
a többi sunyinak meg jó lesz a forint, fizessetek ha nem tudtok összefogni a jövőért!
Figyelem-irónia következik
orbán csupán 14 év alatt létrehozott az elnyomó eun belül egy olyan független jóléti államot, ahol nincs bűnözés, nincsenek pedofilok, nincs kábítószer, nincsenek melegek, nincs korrupció, nincsenek migránsok. Csak béke van, kereszténység, és szeretet.
Ezt szeretné a legtöbb értelmes ország is. Sok eus ország, ahol feltűnt valamilyen szélsőjobbos vonal. Ficó, Le Pen, Meloni, trump.
Ha így haladunk a forintot akarja mindenki bevezetni
Most már a rubel lett a cél, hamarosan el is érhetjük
Elég stabil fizetőeszköz az is
Az Euró bevezetéséhez 3-4%-os inflációt kell elérni egy tagállamnak. Plusz még egyéb gazdasági és jogi feltételeknek kell megfelelően. Mondjuk nem egy jogállamisági eljárás mellé kérje egy ország se.
Itt idén lesz vagy 8-10%, tavaly is egy 12%, 22-ben meg 18%-nak hazudtuk a 20%-ot, mint háborús infláció.
A jövő évi inflációs hajlandóság se lesz 5% alatt. Elég csak bemenet most a boltokba vagy egy benzinkútra.
Fordítva is feltehetnénk a kérdést, hogyha Orbán akarná is az Eurót, akkor Brüsszel miért nem adná rá az engedélyt? Hány pontban nem felelnek meg az Euró bevezetésének? Min. 3.
A 2 év alatt, hogy 40%-al emelik a béreket is tovább tolja majd az inflációt.
A magyar ember jobb ha nem Euróba fogja visszaszámolni a fizetését, hogy az most is az 5 legalacsonyabb alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!