Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Hetek és az Ultrahang ezek...

A Hetek és az Ultrahang ezek a Fidesznek dolgozó hírportálok?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízhatóak, már ha nem Fideszesek?

ma 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

Az ultrahangos csávó hit gyülis. Szerinted ?

Aztán nézd meg a riportalanyokat. Mindet a fidesz fizeti.

ma 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Az UltraHang például nagyon szenny szakmai értelemben. Folyamatosan megszólaltatják azt a Nógrádi Györgyöt, akinek ha kicsit jobban utánanézel és utánakérdezel akademikus körökben, gyorsan rájössz, hogy semmi tudományos teljesítmény nincs a háta mögött az elmúlt évtizedekből. Azzal haknizza körbe az országot, hogy teljesíti a fideszes megrendelői kéréseket és néhány regényszerű könyvet kiad.
ma 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

akinek nem jön be az ultrahang szíve joga, számukra ott van az ultrahang plusz, benne: szanyi tibor, nagy attila tibor, schiffer andrás, fodor gábor, ők nem a fidesz narratívát tolják.

különben mindenki hallgassa azt a propagandát ami neki szimpi és ennyi.

ma 21:22
 4/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
65%

Ezek az Ultrahangos videók csak feljöttek nálam, fogalmam sem volt, ki fia borja.

Belenézegettem, tartalmat néztem csak, láttam az általam korábban is méltányolt beszélgetőpartnereket, komoly, korrekt megközelítéseket. Ha nem is tudtam órás műsorokat végignézni, de amúgy rendben van.

Feljöttek ilyen visszataszító Pottyondy Edina, meg az idegbeteg Dave világa is.

Rá kellett jönni sajnos, hogy a menüben hogyan kell ezeket letiltani, hogy többet ne is lássam a listában a gusztustalan pofájukat. Megoldható.

ma 21:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Dave Világát szoktam nézni.
ma 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:

5: pffff...

ugyan a szakértő is egy meghívott vendég aki azért kapja a fizetését hogy a szimpi narratívát elmondja, de még mindig értelmesebbek az ilyen médiumok, műsorok, mint az hogy valaki a véleményét hallgassam.

tán nincs egyéni véleményed és másokéra kell szorulnod?

ma 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:

"Feljöttek ilyen visszataszító Pottyondy Edina,"

Akkor bajerzsóti bejön mi ?

ma 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:

7: köszöntjük a két végletben gondolkodó hüléket.

nálatok miért visszataszító gondolat hogy a kettő között is lehet lenni?

ma 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!