Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyar gazdaság már most...

Ha a magyar gazdaság már most az utolsók között van az EU-ban, mi lenne akkor ha a külföldön dolgozó magyarok nem utalnának haza rengeteg pénzt? Ti hogy fogjátok fizetni az évről évre emelkedő költségeket az elszálló inflációval?

Figyelt kérdés
nov. 12. 13:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
??
nov. 12. 13:38
 2/18 anonim ***** válasza:
11%

"az elszálló inflációval?"

áLMOKKAL NEHÉZ VITATKOZNI, ÍRTA mOLDOVA:D

nov. 12. 13:39
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Fideszes kórus: nem süllyedünk, nem süllyedünk! Aztán valamelyik nerenc bekiabálja: szerintem emelkedünk!
nov. 12. 13:45
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
#3 itt ezeket onnan lehet felismerni, hogy nincs 3 pipájuk
nov. 12. 13:45
 5/18 A kérdező kommentje:

a lakosság fel van erre még készülve 8 évig?

aki most sem tudja fizetni az alap dolgait azzal mi lesz 8 év múlva vajon?

nov. 12. 13:50
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem most néztem már, de valahogy úgy volt a GDP 5 százaléka körül adta az EU és 2-4 százalékát a külföldön dolgozók hazautalt pénze.
nov. 12. 13:52
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Teljesen mindegy. Az a lényeg hogy pár család jól éljen, meg legyen nagyobb jacht
nov. 12. 13:52
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Vacillálnom kellett, mert megfogadtam, hogy ezeknek a rohadékoknak, én egy fillért sem fogok tovább adózni, mikor kijöttem külföldre dolgozni, de, hát közben meg az van, hogy a Forint "erősödésének" köszönhetően, olyan 30%-al fizetek alacsonyabb streaming rezsit akkor, ha forintban fizetem a szolgáltatásokat, igy, úgy voltam vele, hogy egye fene, ha nekik megéri, hogy én olcsóbb Netflixet fizethessek, ajándék lónak, nem nézem a fogát.
nov. 12. 14:13
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

"elszálló infláció"

??? mikor? hol?

Most komolyan még mindig itt tartotok? 4% alatt lesz az éves infláció, miközben a fizetések 10% fölött nőttek.

"a külföldön dolgozó magyarok nem utalnának haza rengeteg pénzt"

Utalják? Pár éve olvastam erről cikket, hogy a kb. 6% (de legyen 10 vagy több is ha neked az kell) kb. a magyar GDP 3%-át adják.

A maradék 94% aki itthon van meg a 97%-át. Tehát ha beleszámoljuk a gyerekeket, nyugdíjasokat, inaktívokat még akkor is az itthon maradottak 2-4-szer több GDP-t termelnek, mint azok akik kintről utalják azt a sok pénzt haza.

nov. 12. 14:23
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
#9 nem hiszem el, hogy nem jársz vásárolni.
nov. 12. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!