A lengyelek kiépítik a keleti pajzsot és a GDP 4.6% költik a hadseregre akkor mi miért nem veszünk példát róluk és még felül is múlhatnánk őket mondjuk?
"Magyarországnak vajon milyen katonai titkai vannak ?"
Megosztott titkok (ha nem is a legfelsőbb szintekig, vagy ügyekben) továbbra is lehetnek a NATO-n belül. Esetleg azért is problémás lehet, hogy rajtunk keresztül tudnak behatolási kísérleteket végrehajtani a NATO szerverekre is. Illetve, ha nem is vagyunk a fegyverkezési kutatások projektvezetői, sosem lehet tudni, hogy hányban vagyunk csak résztvevők.
Ezekre most nyilván én sem tudom a választ, de megtanultam, hogy a legtöbb nagyintézményben nem feltétlenül kell az igazgatótanács laptopját feltörnöd, elég, ha Marika néni okostelefonjához férsz hozzá és már azzal is egy csomó mindenhova be tudsz férkőzni.
A vicc az az, hogy Izrael, és annak titkosszolgálatai nem az EU, és nem NATO-tagok, és mégis Magyarországon is tanyáznak.
Csak mi keresnivalójuk van itt az ilyeneknek ?
"Csak mi keresnivalójuk van itt az ilyeneknek ?"
No igen, az meg a másik.
13: "Mert mi naívak vagyunk, és vakon elhisszük, hogy Putyin minket soha nem támadna meg a két szép szemünk miatt."
eddig az volt az ügyeletes narratíva hogy magyarország orosz szatellitállam, most akkor oroszország megtámadná saját területét?
a másik mantrátok hogy "az oroszok még ukrajnával se bírnak" de azért a natot megtámadnák?
jó lenne már ha eldöntenétek ezeket.
szánni való ostobák vagytok akik az aktuális kontextushoz igazítják az ügyeletes mondókájukat azért hogy ellent mondjanak.
Remélem, a szakócát is szeretnéd majd bevezetni, ha a lengyelek meggondolják magukat holnap és azt találják ki, hogy a digitális szakócánál nincs jobb!
Jelenleg is annak az emlőnek a hegyét nyalogatjuk folyamatában, hogy állandóan másokat próbáltunk elvtelenül majmolni, mindig másoknak próbáltunk megfelelni! Semmi szükség arra, hogy szélsőségesen viszonyuljunk pl. katonai jellegű kiadásokhoz! Legyen mindenből, ami és amennyi kell, de azért nem kell ezért elrugaszkodni szélsőségesen a valóságtól! A fegyverkezés nem csak annyiból áll, hogy vásárolok, és utána beb@szom egy raktárba!
Tárolás.
Karbantartás.
Kiképzés.
Szinten tartás.
Logisztika.
Gyakorlatok végrehajtása.
Ha finanszírozod szivarzsebből mindezt, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam és elnézést kérek tőled kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!