Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volt-e már magyar minisztereln...

Volt-e már magyar miniszterelnök ilyen kivételes világpolitikai pozícióban?

Figyelt kérdés

Többször is beszélt már egymással a magyar miniszterelnök és a megválasztott amerikai elnök a november 5-i választások óta. Decemberben indulhat az újabb békemisszió.

Még soha nem fordult elő olyan, hogy magyar miniszterelnökkel egy megválasztott amerikai elnök egy hónapon belül többször tárgyaljon. Donald Trump és Orbán Viktor az amerikai elnökválasztás óta már több telefonbeszélgetést is folytatott egymással a Szabad Európa több, egymástól független forrása szerint.

A lap kormányzati forrása szerint Orbán Viktor már azzal kivételes helyzetbe került, hogy a győztes választás után Donald Trump maga hívta fel

[link]

nov. 30. 16:53
A kérdező szavazást indított:
Igen. Leírom, mikor.
Nem.
10 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Mármint kivételesen sz*r pozícióban.
nov. 30. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Ilyen kivételesben még nem.

Talán azért tudtak a többiek foglalkozni az országukkal, mert nem kellett foglalkozniuk a Világgal.

nov. 30. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Én is folytattam vele többször is telefonbeszélgetés. Trump jó haverom. De nekem mégse hiszik el. Nekem azt mondta Trump hogy ez az Orbán gyerek semmiből se veszi ki a részét, csak néz kifele a fejéből, azt se tudja melyik oldalon áll, így a barátságuknak egy ideje vége.
nov. 30. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen szarban még kevesen de jobbágy lelkü birkák ugyanugy megszavazzák
nov. 30. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
#5 Neked már nem mindegy? Jobban levagy százalékolva mint a fidesz.
nov. 30. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Voltak már magyar vezetők szovjet doktárorokkal, és návi kancellárral, nincs itt semmi látnivaló.
nov. 30. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
5%

"#5 Neked már nem mindegy? Jobban levagy százalékolva mint a fidesz."

ebből is látszik, hogy nincsenek tiszások csak bukott MZP-sek akik tagadják, hogy már gyurcsánynak is csápoltak :DD

ők pontoznak le, mert érveik nincsenek csak a semmiben lógó szilárd megyőződésük

nov. 30. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
#7 Én azt javaslom hogy valami orvost keress inkább, mert a meggyőződéseid nem evilágiak.
nov. 30. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagy segítség a magyar családoknak. Ettől jobban érzed magad?

Büszke vagy az ország szégyenére és megnyomorítójára, csak mert jó előre, jó keményen benyalt Trumpnak?

Nem lesz ettől holnap olcsóbb a kenyér, csak Orbán pélója lett keményebb.

dec. 1. 06:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez butaság. Egy időben én is sokat tárgyaltam Trump-al Twitteren pedig még csak miniszterelnök sem vagyok.
dec. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!