Miniszterelnök úr, Ön is tudja, és én is tudom, hogy VÉGE van, ez igaz?
Vége van dagi.
11%-al vezet a Tisza, és az előny növekszik tovább! :)
Nem vezet a Tisza 11%-kal a Fidesz előtt, Budapesten, megyejogú városokban meg az agglomerációban eltudom képzelni, de vidéken kizárt.
Mindig mondom 1 db kutatást sose vegyünk alapul...mindig havi bontásban nézzük a kutatásokat és átlagoljuk őket, az se 100%-osan pontos, de sokkal pontosabb képet mutat, mint ha csak 1 DB kutatást nézünk csak.
Novemberben eddig 6db kutatás jött ki ezeknek az átlaga alapján:
Fidesz: 40%
Tisza: 39%
Mi Hazánk: 6%
DK: 5%
Tisza párti vagyok én is, deee én is azt mondom, hogy maradjunk a realitások talaján és ne akkor a vehemenciával higgyük, hogy tarolni fog a Tisza. Jelenleg fej-fej mellett áll a Fidesz meg a Tisza és ne feledjük, ott a Mi Hazánk, akik folyton kisegítették eddig a Fideszt, azzal is számolni kell, ha a Fidesznek pár szavazattal nem lenne meg a többsége, ott lesz a Mi Hazánk, akik simán többséget fognak biztosítani a Fidesznek. Úgyhogy még a Tiszának kell pár %-ot nőnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!