Hadházy által feltárt mutyik miért nem érdekelnek senkit?
Tudom, hogy én senki vagyok, de engem érdekel.
Meg talán, nem csak engem. A nagyobb probléma ott van, hogy semmit sem tudunk tenni ellene. Maximum, egy idő után megunjuk és elmegyünk külföldre.
Engem is érdekel, de mit kezdjek velük? Hadházy azon kevesek egyike, aki nem csak panaszkodik, hanem rendszeresen tesz feljelentéseket is, az integritás hatóságnál is, a rendőrségnél is és az EU-s OLAF-nál is. Minden jogi lehetőséget megragad amit tud, és mindenről beszámol. Ha érdekel, ha nem, nekem ezzel nincs már dolgom, nincs lehetőségem ennél többet tenni. Amit tehetek az annyi, hogy nem a fideszre szavazok, én ezt rendszeresen megteszem.
A magyar hatóságok nyilván nem csinálnak semmit, az EU-s hatóságoknak meg 7 évbe telik a kormányt egyáltalán felszólítani valamire, így sajnos még Hadházynak sincs sok sikerélménye, pedig képviselőként egy már rutinos ügyvédi gárdával sokkal több lehetősége van, mint nekem vagy más átlagembernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!