Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy Ákos miért nem a...

Hadházy Ákos miért nem a megoldást keresi?

Figyelt kérdés
Szerintem amúgy nagyon fontos, amit tesz és teljes mértékben tisztességesnek tartom, jó lenne, ha minden politikus ilyen lenne. Mégis, valahogy folyton a problémákra összpontosít, ami nem lenne baj, de a nagyobb gond, hogy a megoldásokra sosem. Bárkinek bármilyen ötlete van, elmondja, hogy azt miért nem lehet, vagy hogy lehetetlen leváltani a kormányt. De ezzel szerintem nem segít, mert csak apátiába rántja az embereket. Tömegtüntetéseket szeretne, de azt már be kellett volna látnia, hogy a társadalom nem szeretne forradalmat, egy-egy tüntetéstől pedig nem fognak megváltozni a játékszabályok.

nov. 26. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Nehéz belátnia hogy ő sem tudta eddig leváltani az Orbán rendszert.

Amiket leírsz láthatóan nem az Orbán- rezsim leváltásához, hanem a fenntartásához vezetnek. A korrupció leleplezése a Fidesz szavazókat teljesen közömbösen érinti, mert sajnos elintézik annyival hogy mindkét oldal lop és?

Most van egy lehetőség Orbán autokrácia leváltására a 14 év állóvíz után, mindenkinek ezt érdemes támogatnia. Mennyi esélyt és elbukott választást akarunk még adni a régi ellenzéknek?

nov. 26. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Magyar Péter is ezt csinálja. Járja az országot, mindenhol elmondja, hogy minden szar. Az emberek meg örülnek neki, tök érdekes.
nov. 26. 13:03
 3/7 A kérdező kommentje:
#2: Magyar Péter elmondja, hogy mi a szar, ugyanakkor elmondja azt is, hogy mi a megoldás. Lelkesítő, nem pedig visszahúzó. Hadházynak sok mindenben igaza van, de ez a nagyon negatív hozzáállás nem segít.
nov. 26. 13:11
 4/7 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
74%

Ha tudnánk, hogy lehetne leváltani a NER-t, már nem lenne NER :)

- A felvilágosítás nem segít, hiszen a média és a pártok is folyamatosan leleplezték az ügyeket, még súlyos botrányok sem tépázzák meg igazán a Fidesz népszerűségét

- A kampány nem segít, mert a NER erőforrásai végtelenek.

- Kompromisszumokra a NER nem hajlandó

- A bíróság elé vitt ügyek hiába nyernek, nincs hatásuk

- 2018-ban az ellenzéki pártok együttműködtek visszalépésekkel, nem jött be.

- 2022-ben teljes ellenzéki összefogás volt, nem jött be.

- Rendre vannak kisebb-nagyobb tüntetések, nem jönnek be.

- Jöttek új arcok, pártok, nem jött be.

Most talán Magyar Péter jókor van jó helyen, de inkább arra fogadnék, hogy ez is kevés lesz 2026-ban.

Szóval mi a megoldás? :)

nov. 26. 13:16
 5/7 A kérdező kommentje:
#4: Szerintem egyelőre összpontosítsunk 2026-ra, így érzésre ez lehet az eddigi legesélyesebb. Őszintén szólva 2014-ben és 2018-ban esélytelennek láttam a kormányváltást és nem csak utólag mondom ezt. 2022-ben láttam némi esélyt, de a háború kitörését követően már ott sem tűnt reálisnak. Most először látok igazán nagy esélyt rá, de másfél évig még sok minden történhet és történni is fog, ami bármilyen irányba befolyásolhatja az esélyeket.
nov. 26. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Hadházy Ákos egy teljesen összefèrhetetlen, elviselhetetlen alak. Nem hiàba lèpett ki mindegyik pártból, akihez köze volt.
dec. 1. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
A megoldás egyszerű, olyanokat írunk ami lelkesítő.
jan. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!