Elképzelhető hogy alulmérik a Tiszát?
Figyelt kérdés
Például nem 11% az előnye a Fidesszel szemben hanem 20-30-40% akár ?ma 12:37
1/10 anonim válasza:
nem elég a 11%? nekem az 1% is elég csak 2026-ban legyen ez meg!!! hajrá TISZA
2/10 anonim válasza:
Bármi elképzelhető, de az is tény, hogy ez még alakul - lehet jobb és rosszabb is 2026-ra, függően a Fidesz kommunikációjától, a Tisza kommunikációjától, a látható valós vagy virtuális gazdasági környezettől, stb...
3/10 anonim válasza:
"nekem az 1% is elég csak 2026-ban legyen ez meg!"
Neked lehet hogy elég, csak a kormányváltáshoz lesz kevés.
4/10 anonim válasza:
Ezért van a folyó több pontján is kirakva mérőállomás, hogy mindig, pontos vizállást láss.
5/10 anonim válasza:
Gyerekek, nem rosszbol de meg majdnem masfel ev van a valasztasokig. 18 honap. Magyar Peter nevet 10 honapja se kezdtuk el megismerni. Sajnos sok minden valtozhat mindket iranyba. Az se mindegy hogy alakul a haboru. A gazdasagi kornyezet, minden. Mindenesetre a Tiszanak nem lesz egyszeru dolga.
6/10 anonim válasza:
Engem nem kérdeztek meg, pedig én is a Tisza-ra fogok szavazni. Sőt az összes munkatársam, rokonom, és őket sem kérdezték meg.
7/10 anonim válasza:
6, mint ahogy olyanokat sem kérdeztek meg mindenkit, akik a Fideszre.
Remélem minden jól alakul és végre eltakarodik a parazita az ország testéről, amit NER-nek hívnak.
8/10 anonim válasza:
Kutatáson mindenki bemondja, amit hallani akarnak, persze leváltjuk, vagy jaj nem tudom. Aztán szavazni titkosan kell, szépen behúzzák a fideszt, utána meg megint előadják, hogy a fene se érti hogy történhetett.
Ez már többször is eljátszották itthon is, külföldön is legutóbb Trump-nál, ott se értette senki.
9/10 anonim válasza:
Trumpnál nem volt ilyen. Róla mindenki jóelőre tudta hogy nyerni fog.
10/10 anonim válasza:
A fogadóirodák Trump győzelmét tartották sokkal valószínűbbnek. Szóval Trump győzelmére számítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!