Orbán nem szégyelli magát, hogy a minimálbér még 2027-ben is csak 375 ezer bruttó lesz?
Figyelt kérdés
Aztán milyen árak vannak, illetve olvasni olyat is h magának veszi ezt a dicsőséget holott EU-s szabályozás ez is.... Szégyen h még 3 év múlva is kevesebb mint bruttó 400 ezer lesz a minimálbér...#politika #hatalom #orsós lopós #a tisza árad, a fidesz fárad #a narancs rohad #orbán egy hataloméhes mjm
ma 10:37
3/12 anonim válasza:
Hogy a szégyent nem ismeri, azt adom, de, hogy Lengyelországot?! Ahol, jövőre 1100 euró lesz a minimálbér?!
Honnan indultak a lengyelek 90-ben és, honnan indultunk mi, és hol vagyunk ma?! És, hogy senkinek, de senkinek sincs egy csepp önkritikája sem körülötte?
4/12 anonim válasza:
Az még hagyján.
De most 427 Euro a nettó minimálbér.
2027-ben szintén 427 Euro lesz, vagy még annyi se, mert azt nem tud nyomtatni :)
Bár szerintem addigra kipenderítjük végre a NER-t.
5/12 anonim válasza:
Orbán csak azt szégyelli, hogy még nem tudta az országot az EU-ból és a NATO-ból kiléptetni, és hogy nem tudott olyan diktátorrá válni, mint a belorusz meg türkmén haverjai.
8/12 anonim válasza:
6-os: miért lényeg, hogy a kérdés kiírója minimálbért kap-e, vagy sem? Ha nem minimálbért kap, hanem mondjuk a felső 10%-ba esik a bére, attól még nem lehet empatikus? Ugyanúgy láthatja mindenki, aki nem szemellenzős, hova vezet ez a folyamat, nem csupán az egyén, hanem a társadalom szintjén is.
9/12 anonim válasza:
Az még jó is. Én közfoglalkoztatott vagyok (portás) és az én
10/12 anonim válasza:
az én fizetésem kb. brutto 133 000 Ft
#9 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!