Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lehet igaz a legújabb...

Mennyire lehet igaz a legújabb medián mérés, ahol a Tisza jelentősen vezet?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 28. 07:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

3-5 vagyok! Úgy pontoztok le, hogy az én szerény vélemény szerint, teljesen jogos kérdéseket tettem fel egy új párttal, új igérettel kapcsolatban.

Semmit, sem tudunk jelen pilanatban a jelöltekről, az én körzetemben szó szerint lila szellentésnyi hir sincs arról, hogy ki lesz a jelölt, igy 1,5 évvel a választásoknak hivott cirkusz előtt.

Semmilyen garancia nincs arra, hogy, ha abban a formában "nyerne" Magyar Péter, mint, aminek most kinéz, vagyis, koalició és fék és ellensúly nélkül, hogy ne egy újabb NER alakulhasson ki, csak más szereplőkkel. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy tud a fél ország vakon megbizni egy olyan igéretre, ami felépitette a mai rendszert és úgy néz ki, hogy azt is akarná folytatni, ha hatalomra jutna.

nov. 28. 08:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

" Fejér 1-ben nem tudod véletlenül, hogy kire kell?"

Várd ki a végét, lehet hogy addigra Borsodba csatolják a szavazókörzeted.

nov. 28. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

11. Jogos a finnyáskodás!

Tiszának napi 24 órában kellene nyíltan elárulnia a programját de lépésről lépésre ám mit tesz majd a 4 év alatt. Kivel akar koalíciót kötni. Milyen megszorításokat korrekciót tervez.

Minden képviselőjét nyilvánosságra hozni - negatív és pozitív előélettel együtt.

Hadd támadja még jobban széjjel az amúgy is brutálisan támadott Tisza pártot és Magyar Pétert a Fidesz lejárató kampányokkal közpénz 100 milliókból.

Így becsületes a választókkal bizony ahogy MZP csinálta, és lett belőle egy soha nem látott 2/3-ad, még négy év szenvedés az országnak!

Látom ezt akarod! Jogos, csak lebegtesd a narancssárga párttagkönyvedet, lássuk csak!

nov. 28. 08:48
 14/16 anonim ***** válasza:
12%

13, ezzel a gestapo-s szöveggel, hogy én mit akarok, nem nyersz meg és semennyire sem lett több kedvem rájuk szavazni!

Szerintem a gestapo-s szövegen túl ugyanúgy a 2/3 fog maradni, maximum bábut cserél 0rbán.

nov. 28. 08:49
 15/16 kürasszír ***** válasza:
74%

# 13 # 14

Régi politikai aranyszabály, hogy ha valaki győzni akar, az nem hoz nyilvánosságra részletes programot.

A bizonyíték: Fidesz is érdemi nyilvános kormànyprogram nélkül szerzett folyamatosan kétharmados parlamenti többségét.

A Tisza és a Fidesz közötti különbség, hogy a Tisza biztosan nem szerez kétharmadot 2026-ban, így NER-hez hasonló rendszert nem tud kiépíteni. A Fidesz csontig beépült az államapparátusba, így a Tisza fogva lesz, még ha győzne is.

Ugyanakkor szerintem egy enyhe Fidesz győzelem várható 2026-ban.

nov. 28. 09:00
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
#14 Szanyi iszom Tibor múltkor arra a kérdésre a Kommentben, hogy honnan a pénz (a párt megmozdulásaira, annak építésére, fenntartására), azt a választ adta, hogy a Fidesztől, mert az ő tapasztalata az, hogy támogatás itt, ebben az országban nem történhet a Fidesz nélkül. A stúdióban úgy kifagytak, hogy reagálni sem tudtak erre, sem a jobbosok, sem a jobbikos Brenner (és hát ha valaki tudja hogy megy ez a támogatással feljutni valahová a nagy büdös semmiből, azok a jobbikosok), sem pedig a műsorvezető. :D Szanyi meredek dolgokat tud mondani, de hát azért az egy érdekes szituáció volt.
nov. 28. 09:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!