Mennyire lehet igaz a legújabb medián mérés, ahol a Tisza jelentősen vezet?
3-5 vagyok! Úgy pontoztok le, hogy az én szerény vélemény szerint, teljesen jogos kérdéseket tettem fel egy új párttal, új igérettel kapcsolatban.
Semmit, sem tudunk jelen pilanatban a jelöltekről, az én körzetemben szó szerint lila szellentésnyi hir sincs arról, hogy ki lesz a jelölt, igy 1,5 évvel a választásoknak hivott cirkusz előtt.
Semmilyen garancia nincs arra, hogy, ha abban a formában "nyerne" Magyar Péter, mint, aminek most kinéz, vagyis, koalició és fék és ellensúly nélkül, hogy ne egy újabb NER alakulhasson ki, csak más szereplőkkel. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy tud a fél ország vakon megbizni egy olyan igéretre, ami felépitette a mai rendszert és úgy néz ki, hogy azt is akarná folytatni, ha hatalomra jutna.
" Fejér 1-ben nem tudod véletlenül, hogy kire kell?"
Várd ki a végét, lehet hogy addigra Borsodba csatolják a szavazókörzeted.
11. Jogos a finnyáskodás!
Tiszának napi 24 órában kellene nyíltan elárulnia a programját de lépésről lépésre ám mit tesz majd a 4 év alatt. Kivel akar koalíciót kötni. Milyen megszorításokat korrekciót tervez.
Minden képviselőjét nyilvánosságra hozni - negatív és pozitív előélettel együtt.
Hadd támadja még jobban széjjel az amúgy is brutálisan támadott Tisza pártot és Magyar Pétert a Fidesz lejárató kampányokkal közpénz 100 milliókból.
Így becsületes a választókkal bizony ahogy MZP csinálta, és lett belőle egy soha nem látott 2/3-ad, még négy év szenvedés az országnak!
Látom ezt akarod! Jogos, csak lebegtesd a narancssárga párttagkönyvedet, lássuk csak!
13, ezzel a gestapo-s szöveggel, hogy én mit akarok, nem nyersz meg és semennyire sem lett több kedvem rájuk szavazni!
Szerintem a gestapo-s szövegen túl ugyanúgy a 2/3 fog maradni, maximum bábut cserél 0rbán.
# 13 # 14
Régi politikai aranyszabály, hogy ha valaki győzni akar, az nem hoz nyilvánosságra részletes programot.
A bizonyíték: Fidesz is érdemi nyilvános kormànyprogram nélkül szerzett folyamatosan kétharmados parlamenti többségét.
A Tisza és a Fidesz közötti különbség, hogy a Tisza biztosan nem szerez kétharmadot 2026-ban, így NER-hez hasonló rendszert nem tud kiépíteni. A Fidesz csontig beépült az államapparátusba, így a Tisza fogva lesz, még ha győzne is.
Ugyanakkor szerintem egy enyhe Fidesz győzelem várható 2026-ban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!