Mit szólsz hozzá, hogy Szájer József saját bevallása szerint is érintett a gender témában? Mégsem libsi lejáratás volt?
Hát ember...te miről beszélsz?
Egy meleg szexpartiról,bedrogozva próbált elmenekülni az ereszcsatornán.
Olyan fideszesen, keresztény konzervatív módon
Hogy én? Én Szájer Józsefről beszélek, ez az, amiről én beszélek.
Én beszélni, Josefe Sajer, komprende?
1-es vagyok
Úgy gondolom,hogy tévedni,megbotlani az olyan emberi dolog
De tátott szájjal rohangálni a f@szerdőben és közben össze vissza hazudozni,az már olyan fideszes dolog
Az ellenzék többet b.zizik, mint bárki más a világon.
Már annyira szép lelkük lett, hogy túl szép. :D
Kis toleráns progresszívak.
Ez van, amikor nem szedik a habzó szájra a gyógyszert.
Hogy én mit csinálok?
Én azt szeretném, hogy mind Szájer József, mind Szijjártó Péter, mind Varga Judit, mind Kocsis Máté, mind Deák Dániel szabadon élhessen, boldogan és olyan focista fiúcskákkal játszhassanak, ami nekik jól esik!
Én az ő szabad szexualitásukért is harcolok!
Kérdező csákó ez nagyon gyerekes felfogásról árulkodik, ahogy te látod a dolgokat. Nagy baj lenne, ilyenekre bízni egy ország vezetését.
Szájernek sem a nemi identitásával volt a probléma, ilyen születési kódoltságokról senki nem tehet.
Viszont komoly párttaghoz méltatlanul ereszkedett le, így már nem volt vállalható az alkalmi tette.
Ne izguljon mérnök bácsi kérem. Nekem, eszem ágában sincs egy elmeosztályt irányitani.
És úgy látszik, hogy az emberek szeretik a 413 ft-os eurót, meg a 800 ft-os kenyeret és azt, hogy nem jár a vonat.
Megnyugodhat bácsi kérem, az ország komoly emberek irányitása alatt áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!