Van itt olyan Tiszás, aki a lejáratókampány hatására fideszes lett? :D
Figyelt kérdés
Csak őszintén! Persze mindjárt jönnek a fizetett bérkommentelők, mint "volt Tiszások", akik megtértek Orbánhoz. :Dma 19:08
2/9 anonim válasza:
Szerintem nincs, én fideszes voltam es Tiszás lettem a Putyinimádat miatt.
3/9 anonim válasza:
Dehogy létezik ilyen fideszes.
"Jujj a Petikéről előkerült egy hangfelvétel hogy a farkát vakarja, ezért inkább éljen a Viktor mindhalálig"
Valami ilyesmi volt az elképzelés?🙃
4/9 anonim válasza:
nullából nulla az még mindig nulla
nyilván akik már gyurcsánynak is csápoltak tavaly ilyenkor meg még MZP imádok voltak azok nem számítanak
5/9 anonim válasza:
Lejáratókampány hatására minden lehet valaki, csak nem fideszes.
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg nincs, ahogy olyan tiszás sincs, aki a sértődött hülyegyerek lejáratókampánya miatt lett fideszesből tiszás. Tudjuk, a tiszások mind ballibsi ivadékok, undorító világszemlélettel.
7/9 anonim válasza:
A fidesz szavazók már valóban csak azok akik M1, TV2 meg Origót néznek, de egyébként már azok is inkább fidesz ellenesek. Egyszer minden analfabéta bukik, minden bűnöző megy a sittre, vagy minden pedofil kap egy nyakast. Hiába van a fidesz oldalán egy Hír TV-s Temus jézus, attól még nem lesznek erkölcsösebbek.
9/9 anonim válasza:
Fideszes már csak max abból lesz aki beüti a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!