Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza párt tényleg megszavaz...

A Tisza párt tényleg megszavazta és elfogadta a Migrációs paktumot?

Figyelt kérdés
Én azért bíztam benne, hogy MP azért más lesz, mint a többi baloldali ,ehhez képest kizárólag Brüsszel utasítsait hajtja végre.

nov. 27. 17:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Aki azt válaszolja, hogy nem igaz, az legyen szíves osszon már meg velem egy hiteles forrást arról, hogy nem igaz
nov. 27. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Magyar Péter elmondta élőben a miskolci előadásán, hogy nem akar migránsokat ránk hozni, ezt csak a kormány találta ki.

Hallottam élőben.

nov. 27. 18:00
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy vissza is lehet azt az előadást talán nézni is, mert a Facebook is közvetítette. Most volt, nemrég.
nov. 27. 18:01
 4/11 anonim ***** válasza:
28%

"Magyar Péter elmondta élőben a miskolci előadásán, hogy nem akar migránsokat ránk hozni, ezt csak a kormány találta ki.

Hallottam élőben."

Meg azt is mondta, hogy szerinte az ukrán háborút le kellene állítani. Ehhez képest ott feszített a háborúpárti dísszerelésben az összes száradótiszás képviselő. Erről ennyit.

Nem azért érdekel, hogy mit hazudsz péter tök fedezetlenül, azt bizonyítsd be, hogy neked ebben mandátumod lesz dönteni.

Ha te ülsz az európai bizottságban akkor mit fogsz csinálni? Beállsz a sorba, mint a többi dróton rángatott miniszterelnök.

Még Olaf Scholz se elég nagy ember, hogy megakadályozzon dolgokat, de majd te Péter! Majd te!

nov. 27. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

4#

Háborúpárti :) ez vicces

Eddig csak a fidesz küldött katonákat Csádba

Mi a véleménye erről elvtárs?

nov. 27. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

#4: "Ehhez képest ott feszített a háborúpárti dísszerelésben az összes száradótiszás képviselő. Erről ennyit."

Mit értesz háborúpárti díszszerelésen? Ukrán színű pólót? Mert ebben két tiszás képviselő volt, nem az összes. Ugyanezen alkalomból a Fidesz képviselőnője meg állva tapsolta meg Zelenszkijt, de gondolom errőlnem tudósított a propaganda. Szóval erről ennyit.

nov. 27. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

2014 óta, vagyis immár 10 éve a migránsokkal riogat a kormány.

Már túl kellene lépni. Senki nem akar Magyarországra migránsokat. Eddig bizonyíthatóan a Fidesz engedett ide be migránsokat, ezzel én is szembesülök, itt Miskolcon is.

nov. 27. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
19%

csádban jó esélye van végrehajtani a küldetését és hazatérni, ukrajnában meg 5 percenként meghal egy ember

azt is jó tudni, hogy egyetlen nyugati katona halála a liberalizmus bukását hozza el, persze milyen jó hogy vagyunk mi itt tartaléknak a végeken

csak valami igazi csúszómászó karrierista percembert bárcsak oda tudnánk rakni annak az országnak az élére

és igen, aki nem kényszeríti mindkét felet a háború beszüntetésére az háborúpárti

aki azt gondolja, hogy ukrajna ezt a háborút megnyerheti háborúpárti

a száradó tiszások tehát háborúpártiak, persze nyilván hát annyi mandátumuk volt abban hogy mit csinálnak, mint egy háromlábú tacskónak

nov. 27. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 Annak is mi az értelme hogy ki mellett áll? Orbán orosz párti. De nem is Orbánon vagy Magyar Péteren fog múlni egy háború eszkaláció, akárhogy vergődik Orbán. Teljesen mindegy hogy ki melyik pártján van. De pl Magyar Péter még csádba se küldene katonákat.
nov. 27. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:

nem hittem volna, hogy ezt is ki kell fejtenem de oké

aki azt mondja, hogy oroszország ezt a háborút meg fogja nyerni az nem oroszpárti hanem realista

aki pedig minden ténnyel tisztában van és mégis ukrán zászlót lenget, az nem ukránpárti, hanem hazug

nov. 27. 18:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!