A Tisza párt tényleg megszavazta és elfogadta a Migrációs paktumot?

Magyar Péter elmondta élőben a miskolci előadásán, hogy nem akar migránsokat ránk hozni, ezt csak a kormány találta ki.
Hallottam élőben.

"Magyar Péter elmondta élőben a miskolci előadásán, hogy nem akar migránsokat ránk hozni, ezt csak a kormány találta ki.
Hallottam élőben."
Meg azt is mondta, hogy szerinte az ukrán háborút le kellene állítani. Ehhez képest ott feszített a háborúpárti dísszerelésben az összes száradótiszás képviselő. Erről ennyit.
Nem azért érdekel, hogy mit hazudsz péter tök fedezetlenül, azt bizonyítsd be, hogy neked ebben mandátumod lesz dönteni.
Ha te ülsz az európai bizottságban akkor mit fogsz csinálni? Beállsz a sorba, mint a többi dróton rángatott miniszterelnök.
Még Olaf Scholz se elég nagy ember, hogy megakadályozzon dolgokat, de majd te Péter! Majd te!

4#
Háborúpárti :) ez vicces
Eddig csak a fidesz küldött katonákat Csádba
Mi a véleménye erről elvtárs?

#4: "Ehhez képest ott feszített a háborúpárti dísszerelésben az összes száradótiszás képviselő. Erről ennyit."
Mit értesz háborúpárti díszszerelésen? Ukrán színű pólót? Mert ebben két tiszás képviselő volt, nem az összes. Ugyanezen alkalomból a Fidesz képviselőnője meg állva tapsolta meg Zelenszkijt, de gondolom errőlnem tudósított a propaganda. Szóval erről ennyit.

2014 óta, vagyis immár 10 éve a migránsokkal riogat a kormány.
Már túl kellene lépni. Senki nem akar Magyarországra migránsokat. Eddig bizonyíthatóan a Fidesz engedett ide be migránsokat, ezzel én is szembesülök, itt Miskolcon is.

csádban jó esélye van végrehajtani a küldetését és hazatérni, ukrajnában meg 5 percenként meghal egy ember
azt is jó tudni, hogy egyetlen nyugati katona halála a liberalizmus bukását hozza el, persze milyen jó hogy vagyunk mi itt tartaléknak a végeken
csak valami igazi csúszómászó karrierista percembert bárcsak oda tudnánk rakni annak az országnak az élére
és igen, aki nem kényszeríti mindkét felet a háború beszüntetésére az háborúpárti
aki azt gondolja, hogy ukrajna ezt a háborút megnyerheti háborúpárti
a száradó tiszások tehát háborúpártiak, persze nyilván hát annyi mandátumuk volt abban hogy mit csinálnak, mint egy háromlábú tacskónak

nem hittem volna, hogy ezt is ki kell fejtenem de oké
aki azt mondja, hogy oroszország ezt a háborút meg fogja nyerni az nem oroszpárti hanem realista
aki pedig minden ténnyel tisztában van és mégis ukrán zászlót lenget, az nem ukránpárti, hanem hazug
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!