Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szájer hogyan fogja lenyelni...

Szájer hogyan fogja lenyelni azt, ha a közéletben továbbra is ellenszenvvel fognak közeledni hozzá az emberek az ereszcsatornás történések miatt?

Figyelt kérdés
nov. 27. 14:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

az milyen emberi minőséget feltételez, amikor valaki a balliberális hírzárlat mellé áll egy ilyen ügyben?

és van akkora patkány, hogy azért nem hajlandó ezzel foglkozni, mert egyébként a pesti srácoknak írt?

nov. 27. 17:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Te miért akarod megkövezni őt még mielőtt meggyőződnél a bünösségéről?

Egyébként én sem mondom azt hogy biztos ártatlan, és azt sem hogy Ábrahám biztos nem tud életében egyszer igazat mondani.

Amit te csinálsz az boszorkányüldözés, önbíráskodó csürhe tempó.

nov. 27. 17:55
 23/24 anonim ***** válasza:

nekem inkább úgy tűnik, hogy a baloldali média totális pánikban van, hiszen egy belsős dolog, egy nagy szigorúan védett dolog derült most ki a bandájukról

akkor most ki az aki életében nem mondott még igazat?

a boszorkányüldöző csürhe meg inkább az, aki a másik világnézete szerinti életet kéri számon, miközben látjuk mi csinálnak lakatos márkék meg az egész "liberális kultúra"

nov. 27. 17:59
 24/24 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

nem megmondtam? "magánügy"

[link]

tegnapelőtt 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!