Mit szóltok hozzá, hogy Deák Dániel védelmébe vette Szájer Józsefet, miszerint "egy kiváló képességű kipróbált harcos, akinek helye van a közösségünkben"!?
Melyik közösségre gondol Daniella, ugyanis ő nem politikus!?
És milyen képességeire gondol?
Azt, hogy örülnék neki, ha mind Deák Dániel, mind Szájer József közös közösségük, olyan lenne, ahol mindenki, szabadon megélhetné a saját életét.
És ebbe a sokat látott pénisz szakértőségnek is helye kellene, hogy legyen.
Nyilván az ereszcsatorna-mászó képességeire gondolt.
És persze, hogy helye van a Fidesz közösségében, mert ott a jellemtelenséget nemhogy elnézik, de elvárják.
Szájer meg visszaszüremkedik. Ahogyan Varga Judit és Novák Katalin is. Nem bírnak ezek másképp élni, csak a hatalom közelében. Beteg lelkek, torz személyiségek...
a ti közösségetekben igen, de ti bűnözők vagytok
na mi ezért költöztünk el, lopjatok tőletek...
Jaja... Ha egyúttal arra is gondolsz, hogy néha ezek az emberek túlgondolják az értéküket (Deák), akkor azzal egyetértek. Deák nem egy politikus a Fideszben, csak egy megmondóember és ha egyszer olyat mond, ami a Fidesznek nem előnyös, akkor elássa magát vele 7 méter mélyre. Szóval többet gondolnak magukról, mint akik. Úgy beszélnek, mintha egy család tagjai lennének, holott a 23. senki. Mint akinek életében először lóg a VIP kártya a nyakában és pöffeszkedik a színpad mögött, hogy én vagyok valaki.
Addig a pontig értek egyet az állításával, hogy egy kiváló képességű és kipróbált politikus. Hogy helye van-e a Fideszben vagy sem... nem tudom! Szerintem a politikai közéletben helye lehet, hogy a Fideszben is, nem gondolnám. A kijárási tilalom megszegéséért 250 euróra bűntették, drogbirtoklást nem tudták bizonyítani (lövésem nincs, miért nem), így azért büntetés nem járt, de nem hiszem, hogy ilyen embernek helye van a magyar politikában, még akkor sem, ha elvitathatatlan az, hogy egyébként nagy koponya, a Fidesz alapítótagja. Nem volna szerencsés a Fidesznek az, ha Szájert visszavenné a "közösségébe", pláne a választások előtt. Szerintem szondáztatva van a jobboldal az ilyen Deák féle kijelentésekkel, hogy azt miként fogadja.
A Fidesz egy álságos undormány!
Én Szájerre nem azért haragszom mert meleg, hanem azért gyűlölöm, mert egy olyan mocskos alaptörvény fosott az asztalra, ami erősen megkérdőjelezi az ő "nagyszerűségét"!
Utálom, hogy minden agyhalott fidernyák obégatja az Orbán által kitalált LMBTQ marhaságokat... miközben nincs még egy gittegylet az országban, ahol ennyi meleg, pedo, aberrált idióta lenne egy halomban! A Fideszben még a papok is idióták; amelyik nem az, azt kiutálják...
Kérdező, mi is a bajod Szájerrel? Mi az amit elkövetett?
Mert amit szerintem elkövetett azért megkapta a méltó büntetését és megbukott, mint politikus, le is mondott, el is távozott a közéletből. Mi az ami miatt szerinted ne lehetne része bármilyen közösségnek?
"Mert amit szerintem elkövetett azért megkapta a méltó büntetését és megbukott, mint politikus, le is mondott, el is távozott a közéletből."
Pontosan.
És most akar visszajönni.
A politikába, a közéletbe.
7: Ha megbukott mint politikus, akkor miért kaparja magát vissza?
Nincs más "értelmes" fickó(?) már a fideszben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!