Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy Deák...

Mit szóltok hozzá, hogy Deák Dániel védelmébe vette Szájer Józsefet, miszerint "egy kiváló képességű kipróbált harcos, akinek helye van a közösségünkben"!?

Figyelt kérdés

Melyik közösségre gondol Daniella, ugyanis ő nem politikus!?

És milyen képességeire gondol?

ma 12:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

Azt, hogy örülnék neki, ha mind Deák Dániel, mind Szájer József közös közösségük, olyan lenne, ahol mindenki, szabadon megélhetné a saját életét.

És ebbe a sokat látott pénisz szakértőségnek is helye kellene, hogy legyen.

ma 12:23
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Én ma azon röhögtem a legjobbat, hogy Szájer úgy emlékszik azért tűnt el a politikából, mert "elfáradt".
ma 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván az ereszcsatorna-mászó képességeire gondolt.

És persze, hogy helye van a Fidesz közösségében, mert ott a jellemtelenséget nemhogy elnézik, de elvárják.

Szájer meg visszaszüremkedik. Ahogyan Varga Judit és Novák Katalin is. Nem bírnak ezek másképp élni, csak a hatalom közelében. Beteg lelkek, torz személyiségek...

ma 12:40
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

a ti közösségetekben igen, de ti bűnözők vagytok

na mi ezért költöztünk el, lopjatok tőletek...

ma 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Jaja... Ha egyúttal arra is gondolsz, hogy néha ezek az emberek túlgondolják az értéküket (Deák), akkor azzal egyetértek. Deák nem egy politikus a Fideszben, csak egy megmondóember és ha egyszer olyat mond, ami a Fidesznek nem előnyös, akkor elássa magát vele 7 méter mélyre. Szóval többet gondolnak magukról, mint akik. Úgy beszélnek, mintha egy család tagjai lennének, holott a 23. senki. Mint akinek életében először lóg a VIP kártya a nyakában és pöffeszkedik a színpad mögött, hogy én vagyok valaki.

Addig a pontig értek egyet az állításával, hogy egy kiváló képességű és kipróbált politikus. Hogy helye van-e a Fideszben vagy sem... nem tudom! Szerintem a politikai közéletben helye lehet, hogy a Fideszben is, nem gondolnám. A kijárási tilalom megszegéséért 250 euróra bűntették, drogbirtoklást nem tudták bizonyítani (lövésem nincs, miért nem), így azért büntetés nem járt, de nem hiszem, hogy ilyen embernek helye van a magyar politikában, még akkor sem, ha elvitathatatlan az, hogy egyébként nagy koponya, a Fidesz alapítótagja. Nem volna szerencsés a Fidesznek az, ha Szájert visszavenné a "közösségébe", pláne a választások előtt. Szerintem szondáztatva van a jobboldal az ilyen Deák féle kijelentésekkel, hogy azt miként fogadja.

ma 12:43
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

A Fidesz egy álságos undormány!

Én Szájerre nem azért haragszom mert meleg, hanem azért gyűlölöm, mert egy olyan mocskos alaptörvény fosott az asztalra, ami erősen megkérdőjelezi az ő "nagyszerűségét"!

Utálom, hogy minden agyhalott fidernyák obégatja az Orbán által kitalált LMBTQ marhaságokat... miközben nincs még egy gittegylet az országban, ahol ennyi meleg, pedo, aberrált idióta lenne egy halomban! A Fideszben még a papok is idióták; amelyik nem az, azt kiutálják...

ma 12:55
 7/12 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező, mi is a bajod Szájerrel? Mi az amit elkövetett?

Mert amit szerintem elkövetett azért megkapta a méltó büntetését és megbukott, mint politikus, le is mondott, el is távozott a közéletből. Mi az ami miatt szerinted ne lehetne része bármilyen közösségnek?

ma 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

"Mert amit szerintem elkövetett azért megkapta a méltó büntetését és megbukott, mint politikus, le is mondott, el is távozott a közéletből."

Pontosan.

És most akar visszajönni.

A politikába, a közéletbe.

ma 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:
57%

7: Ha megbukott mint politikus, akkor miért kaparja magát vissza?

Nincs más "értelmes" fickó(?) már a fideszben?

ma 13:04
 10/12 anonim ***** válasza:
40%
Úgy látszik, kénytelenek a bukott kádereiket reaktiválni, mert a fiatalok már nem állnak be közéjük.
ma 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!