Azok után, hogy rehabilitálták Szájer Józsefet, elviszik az összes fiainkat katonának, most a CEU-t is, mi lesz a következő? Mégsem baj, ha bemnnek a travik az oviba átoperálóst játszani?
Aham. Nagyon az átlag feletti értelmi képességekkel rendelkezhetsz.
Akkor most légy szíves hagyjuk a süketelést, abba még a demokratak is belebuktak az USA-ban, és értekezz a
"kijárási tilalom idején Brüsszelben elkapták az utcán. Kijárási tilalom idején. Ez nem politikai hiba, ez törvénysértés. Belga törvényeket sértett."
állítasod, az erre vonatkozó jogi tényállás és Orbán reakciója viszonylatáról. Mert valahol itt a királylánynak fehérfolyása van...
Tévedés, mivel én nem vagyok politikus, mert nincs hozzá gyomrom, megbukni sem tudok.
Én megbuktathatatlan vagyok, Szájer Józseffel ellentétben, aki viszont védhetetlen volt, 0rbán Viktort idézve.
Figyelj, van egy nagyon hasznos mondás: If you find yourself in a hole after a hard day's work, STOP DIGGING!
Na megyek hozok még takarmányt...:)))
Én egy választópolgár vagyok, aki számon kér egy kormányt és kormányfőt a politikája végett, nem én vagyok a lyukban, hanem az ország.
Én az vagyok, aki emlékszik, még arra, hogy mit igért 5 napja, 5 hete, 5 hónapja és 5 éve.
Ó, hát nekem is rengeteg bajom van a kormánnyal. Súlyos kritikákat lehet megfogalmazni egy csomó dolgukkal kapcsolatban. De itt most arról beszélünk, hogy ahhoz, hogy lehülyézzünk egy rakat választópolgárt, ahhoz meg kéne ugorni egy minimum szintet, ami neked ezzel a mondvacsinált érveléssel nem sikerül. Lehet azért, mert nem vagy okosabb náluk? Na ez itt a probléma. Érvelj, kritizálj helyesen, pontosan, ahogy magára valamit adó ember teszi. De az úgy nem megy, hogy lehülyézed az ellenfelet, aztán te magad pipiskedve sem éred el a lécet!
Most is, nyilvánvalóvá vált, hogy az állításod és a következtetésed téves, pongyola, de csak terelsz, nem bírod elismerni, hogy felületes volt a gondolatmeneted. Holott égy értelmes felnőtt ember ezt tenné.
Abba én nem kívánok beleszólni, hogy milyen negatív érzelmeid vannak a jelenlegi kormány felé, szíved joga. Oszt majd szavazhatsz is. De nem biztos, hogy neked kell két cementes zsákot egyszerre felvinned az emeletre, azt kiabálva, hogy erőművész vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!