Belegondolt már Vitya, hogy azzal hogy ukrajnat hátráltatja az EU tagság kapcsán, végső soron a határon túli magyarságnak árt?
Figyelt kérdés
#Don #Vityus
nov. 26. 10:18
11/15 anonim válasza:
10) Jól teszi. Magyarországnak semmi előnye nem lenne Ukrajna támogatásából. Ukrajna elvinne minden Eu-s pénzt.
12/15 anonim válasza:
10) Én meg sváb vagyok. A német könyvtár megnyitása falunkban egybeesett Angela Merkel egyik Budapesti látogatásàval. Kifejezetten kértük Angela Merkelt, hogy ebből az alkalomból látogasson el hozzánk is, akinek erre nem jutott ideje. Persze a Dohany utcai zsinagógára meg a menekültekkel való femykèpezkedesre mindig volt ideje. Pedig mi nem kapjuk meg a német állampolgárságot, mint a határon túli magyarok,meg német családi pótlékot se kapunk meg nekünk nem èpìt kórházakat Németország.
13/15 anonim válasza:
11, hogy jól tette, vagy nem, én nem tudom megitélni, viszont egy valamit, nem értek, miért hivja magát nemzetinek és magyarnak egy kormány, ha a nemzeti és magyar kérést semmibe veszi.
14/15 anonim válasza:
13) Azért, mert a magyarok többségének egyáltalán nem érdeke.
15/15 anonim válasza:
14, nem is tudtam, hogy a magyaroknak nem érdeke az, ami a magyaroknak érdeke.
Ez nem paradoxon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!