Fideszesek, titeket nem tölt el aggodalommal, hogy Magyar Péter újabb országjárása az előzőnél is sokkal viharosabb sikereket arat?
Sok településre már másodszor megy el most, és rendre mindenhol az előzőnél is sokkal nagyobb és sokkal lelkesebb tömeg fogadja, a cudar időjárás ellenére is, tehát ez nem csak egy nyári unaloműző piknik. Az emberek a novemberi fagyos hidegbe is kimennek és egyre többen, egyre lelkesebben.
Ezek szerint mégis növekszik a népszerűsége, ezt már nem lehet statisztikai ügyeskedéssel maghamisítani, mert az emberek rajongása, a tömegek azok láthatók.
3: hát ez nagyon nem így van
A teljes felnőtt lakosság bázisán meggyőző (12 százalék) a Fidesz-KDNP előnye a TISZA Párttal szemben
Én ott voltam a miskolci előadásán, semmi ilyen nem történt.
Valószínűleg a gyermekvédelmi otthonbeli esettel kevered, ahol ha jól tudom, hátul ment végül ki. De csak azért, mert kb. 20-30 propagandista támadta le/jött oda balhézni, amikor megérkezett. Gondolom láttad az erről készült videót.
Magyar nem azért jött Miskolcra, hogy ezekkel az alakokkal foglalkozzon, hanem azokhoz jött, akik kíváncsiak a mondanivalójára. Nem keresi a balhét, jogosan kerülte el őket.
Szerintem komolyan kéne venni a fenyegetést, amit Magyar Péter az országra jelent.
Remélem találnak valami piszkos ügyet a háttérben, amivel ki lehet vonni a forgalomból még 2026 előtt!
Az azért elég sokmindent elárul rólatok, hogy az egyetlen eszközötök amit el tudtok képzelni ellene, az a lejáratás,hogy hátha előkerül róla még valami. Eszetekbe sincs monjuk az hogy esetleg jobban kéne kormányozni az országot, és akkor több ember elégedett lenne, akkor pedig nem lenne kormányváltás sem.
Ott maradtam a helyszínen az előadás után is, mert akartam találkozni vele (ez sikerült).
Akik ott maradtak, azok közül senki sem bántotta. Semmilyen negatív kritikát nem kapott.
#13 "Remélem találnak valami piszkos ügyet a háttérben, amivel ki lehet vonni a forgalomból még 2026 előtt!"
Nem kell semmi ilyen. Csak hagyni kell szerepelni, beszélni, eddig is ő maga buktatta le saját magát vagy épp járatta le magát, a társai meg szépen megfigyelték, lehallgatták és most napvilágra is hozták.
Jelenleg a mentelmi joga miatt nem folyik ellene eljárás testi sértés, vandalizmus vagy lopás miatt, nemrég önmaga ellen szolgáltatott bizonyítékot amikor egy megvágott, meghamisított felvétellel akarta rossz hírét kelteni azoknak akik őt hallgatták le és járatták le éppen a felvétellel. de ott van a listáján már pár fenyegetés is - a gyerekotthon vezetőjével szemben lehet, hogy a hatalommal visszaélés és a hivatalos személy elleni erőszak is megáll.
Viszont ahogy telik az idő, úgy fogja elveszteni az önkontrollját és amint összetalálkozik egyre többet olyanokkal is akik nem nyalják azonnal a talpát, egyre jobban fog elborulni az agya és előbb utóbb neki fog menni valakinek a pofázáson túl is.
Egy gyáva féreg aki lehallgatja a környezetét, fenyegetőzik, de amint 20-30 nyugdíjassal kellene szembe találnia magát akik nem magasztalják hanem számon kérik rajta a sértegetéseit, máris menekül fülét farkát behúzva a hátsó ajtón.
Nem mindig lesz hátsó ajtó.
"Egy gyáva féreg aki lehallgatja a környezetét, fenyegetőzik, de amint 20-30 nyugdíjassal kellene szembe találnia magát akik nem magasztalják hanem számon kérik rajta a sértegetéseit, máris menekül fülét farkát behúzva a hátsó ajtón."
Minek álljon le vitázni 20-30 fizetett provokátorral? Szerinted azok maguktól mentek ki? Követték az eseményt h megy a gyermekotthonba? :D hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!