Hány százalékon állhat jelenleg a Tisza párt?
Nem csinálnak sokat?
A pasi elkezdte járni a kórházakat, most a vasútat, és mennek tovább a sulikhoz, stb...
3
Petya is a fidesz táborát szaporította amikor ezeket lerohasztották most meg játsza az agyát meg van pofája pár guriga wc papírt vinni amikor milliárdokat loptak el a klándzzsal.
Lehet, de azt régen csinálta.
Én konkrétan akkor jöttem rá, hogy baj van az országban, amikor láttam, hogy a kórházakban nincsen szappan és wc papír. Akkor még fiatal voltam
Most pedig látom, hogy MP az egyetlen esélyünk. Lehet sok hibája, lehet sok minden nem szimpi benne, ettől függetlenül ő az egyetlen esélyes arra, hogy megakadályozza a következő 2/3-ot.
"A pasi elkezdte járni a kórházakat, most a vasútat, és mennek tovább a sulikhoz, stb..."
És?
1: Aki ma nem ismeri az egészségügy, a közlekedés, vagy az oktatás színvonalát, az eddig nem hogy homokba dogta a fejét, hanem 10km-rel a föld alatt feküdt. A vasút állapota évek óta viccek, mémek témája, a máv késései 5 évvel ezelőtt is már legendásak voltak. Akinek van gyereke, az tisztában van az oktatás színvonalával, aki járt már kórházban, megtudta hogy ott milyen állapotok vannak. Nekem a papám még 2016-ban halt meg egy nagyvárosban, a kórházban már akkor nem működtek a liftek, a falról hiányzott a csempe, később átszállították egy külön épületbe ahol egész nap az ágyhoz volt kötözve. Utoljára néhány hónapja voltam kórházban, a sürgősségin, ott sem jobb a helyzet. De ehhez nem kell a Magyar Péter, akinek van szeme, az látja.
2: A bizonytalan szavazóknak 2024-ben is, meg 2018-ban is az volt a baja hogy nincs alternatíva. Ezt szakértők is elmondták, egyes politikusok is elmondták, sajtó is írt róla, riportokon is mondták a nem-szavazók vagy épp a fideszre szavazók, hogy hát nincs jobb, mégis kire szavaznának? Magyar Péter megint azt teszi mint az elmúlt években az összes többi politikus: elmondja, hogy mennyire rossz minden. És? Tudjuk, de mi a megoldás? Ettől nem fognak a bizonytalan szavazók rá szavazni, mert ugyanezt elmondta nekik az összes többi párt 200-szor az emúlt években.
De még ha valaki Magyar Pétertől is értesülne róla, hogy rossz állapotúak a kórházak, ezzel is csak annyit ér el, hogy talán nem szavaz többet a fideszre. De ezzel a Tisza támogatottsága semennyit nem nő, ahhoz ajánlatok, ígéretek, javaslatok és felmutatható eredmények kellenének. Az EU egy jó lehetőség lenne eredmények felmutatására, de mióta Magyar a korábbi ígéretével szemben felvette az EP mandátumát, egy árva szót nem hallottam az EU-s tevékenységükről. Magyar azt állította, azért is jó az EP mandátum, mert így joga van a magyar parlamentben kérdéseket intézni Orbánhoz. De hiába vette fel az EP mandátumát, azóta egyetlen kérdéséről sem hallottam, azt se tudom jár-e a magyar parlamentben. Így felőlem leírhatja az összes közszolgáltatás helyzetét, de azzal sem eddig nem lettünk előrébb, sem ezután nem leszünk.
5. idióta messiásváró...hanyadikat követed...?!
nekem poloska nem az egyetlen esélyem és a legtöbb értelmes embernek sem, max a szekta tagoknak...minden normális ember látja ,hogy egy orban2.0
5-ös amikor gyerek voltam - még 2010 előtt - nekem is vinnem kellett tisztasági szereket.
Illetve dolgozik egészségügyben testvérem: reggel kirakja a takarító a wc papírt, 10 óra magasságára ellopják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!