Liberálisok, mi a véleményetek a migrációról?
Ellenőrizetlenül be kell őket engedni, bárki
bejöhessen, ezt mindegyikőtök támogatja, ugye?
En, a liberalisok szovivoje, az alabbi kinyilatkoztatast teszem
Soros, brusszel, LMBTQ
nov. 25. 14:37
Ahogy figyelem a "válaszokat" tipikus liberális mellébeszélés a nagy része, nincs konkrét válasz. Ezért nem lehet a Fideszt leváltani, ezért marad '26-ban is, mert nincsenek megoldások,konkrét elképzelések,csak annyi, hogy így nem jó. Ez nagyon kevés
nov. 25. 14:44
#22 A 11-es válaszomban mi az, ami nem konkrét? Leírtam hogy hogyan gondolkozok a migrációról és azt is hogy melyik migránssal mit tennék, illetve hol húznám meg a határt. Milyen válaszra számítotok (te is és a kérdező is) ami ennél konkrétabb? Írjak egy 90 oldalas fogalmazást róla, vagy mi? El fogod olvasni?
nov. 25. 15:20
Konkretan, az osszes illegalis migranst vissza kell toloncolni onnan, ahonnan jottek.
Legalisan, munkavallalasi engedellyel persze johetnek, aki dolgozni akar, annak nyitva hagynam a lehetoseget
nov. 25. 15:34
A fidesz hogy jön ide? Említetted Budapestet. A migráns úgy került oda, hogy határon összeszedték őket, majd felszállítottuk őket Budapestre. Úgy jöttek, hogy vonattal mehetnek tovább. A fidesz elrendelte, vonatról lezavarni őket, a jegyüket elvenni. Majd mutogatták őket Keletibe, mint állatkerti állatokat. Majd engedték őket az M1-esre, hogy lehessen őket mutogatni, rettegjetek tőlük. Ugye azért vannak jó bűnözők is mint Nikola Gruevszki. Őt be is kellett ide csempészni. Mai napig itt él, vállalkozik. Végezetül, az EU soha nem kérte tőlünk, hogy ide letelepedhessenek migránsok. Mellékesen nem is akarnak itt maradni.
nov. 25. 15:35
23-as!
Egrészt azt írtam, hogy a hozzászólások nagy része ilyen, tehát nem mindegyik.
Másrészt leírtad a véleményedet, de Magyarországnak még mindig komoly hátránya és vitái vannak az EU-val a kerítés építés, migrációkezelés miatt. Tehát azt mondod, hogy nem szabad beengedni az illegális migránsokat, de akkor szerinted a Fidesz jól csinálta, hogy nem engedte be őket, vagy mit kellett volna, mit kellene csinálni?
nov. 26. 07:37
"A határátkelőkön bárki jöhessen át, akinek rendben vannak a papírjai..."
A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb migri papírok nélkül érkezik. De ettől még ugyanúgy beengedik...
tegnapelőtt 16:43
#22 Ott a pont! Jól be is pirultál! :D Itt GYK-n fordítva működnek a dolgok, onnan lehet tudni, h valaki értelmeset szólt hogy kb leszavazzák a hozzászólást! :D
tegnapelőtt 16:45
#24 Én a legálisokat is visszatoloncolnám. Hacsak nem dolgozik. Ingyenélő van elég nélkülük is.
tegnapelőtt 16:46
Én csak azt amelyik agresszíven viselkedik meg rablásból él. Utolsó Mi Hasznákos buta nácik véleménye szerinted kit érdekel??!
tegnap 13:12
Kapcsolódó kérdések: