Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, mi a véleményetek...

Liberálisok, mi a véleményetek a migrációról? Ellenőrizetlenül be kell őket engedni, bárki bejöhessen, ezt mindegyikőtök támogatja, ugye?

Figyelt kérdés
ma 13:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%

Miért lenne jó bárkinek (akár liberális, akár nem) az ellenőrizetlen migráció? Még ha tényleg mindenkit beengednénk, akkor is célszerű ellenőrizni hogy ki kicsoda, honnan jött, stb.

Migrációból is van több féle, vannak pl. menekültek akik valamilyen háborús országból jönnek, és csak ideiglenesen szeretnének itt maradni, vagy éppen ellenkezőleg, itt szeretnének maradni végleg. De vannak pl. gazdasági migránsok, akik ide jönnek dolgozni 5-10-20 évre, majd hazamennek, ők nem akarnak itt maradni örökre.

Én is azt vallom liberálisként, hogy mindenkit be kell engedjünk, akiknek vannak papírjaik, igazolni tudják magukat, nincsenek körözve, stb. Tehát minden "normális" embert be kell engedni. A letelepedés már egy más kérdés, nyilván ha idejön 4 millió ukrán, nem fogjuk tudni őket elszállásolni, és én sem fogom verni az asztalt, hogy mároedig ők ide akartak jönni, szóval tessék csak helyet csinálni nekik. Ilyenkor ideiglenes szállásokat kell nekik biztosítani, illetve egyeztetni kell az EU-val az elosztásukról, ha pedig nincs más megoldás, bizony ne kell többet beengedni. Szóval a korlátlan, az ország számára már ártalmas, veszélyes migrációt sem támogatom, ahogy a bűnözők, terroristák beengedését sem, őket a lehető leghatékonyabban ki kell szűrni. De ha idejön egy indiai, egy ukrán, egy kínai, egy orosz, egy lengyel vagy egy szudáni aki dolgozni akar nálunk, akkor annak nem lennék akadályozója, hiszen ez hosszú távon nekünk is jó, ő is adót fizet, növeli a termelést, stb.

ma 13:35
 12/25 A kérdező kommentje:
Eddig 10 nemet kaptam. 9 évvel ezelőtt nem azért acsarkodtatok, hogy bontsuk le a kerítést, és hogy Orbán mennyire embertelen? Fél Európa belénk állt. Ezt tagadjátok, vagy elismeritek?
ma 13:45
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
#12 Pontosítás: Fél Európa azért állt belénk mert Orbán mindig odaszarik az asztalra Brüsszelben. Aki ehhez asszisztált 15 évig az egye meg amit főzött, éltesse tovább a Viktort hátha majd abból él meg.
ma 14:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre most milyen választ kell adni? Milyen válasz az amely megfelel a pártirodának?
ma 14:13
 15/25 A kérdező kommentje:

13.: Itt már megint nem a kérdésre válaszolsz, hanem csak Orbánozol... Ennyire agyhalott vagy?

Egyébként nézzél utána, hogy mennyien csesztettek minket a kerítés építés miatt, ti, liberálisok voltatok a legjobban ellene, és szerintetek mindenkit be kellett volna engedni + segíteni őket!

ma 14:13
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Nem pontos a kérdés, hiányzik belőle az átoperált óvodások.....
ma 14:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Én liberális vagyok az életben meg a politikában is, támogatom a meleg házasságot de a migrációt nem, ezért fogok az MMN-re szavazni. A Tisza is volt opció, de mostmár kiábrándultam belőle. És ennek ellenére azon a véleményen vagyok, hogy mindenki bőrszíntől függetlenül ha olyat csinál akkor méltó büntetést kapjon. Tehát gondolom nemzeti liberális vagyok
ma 14:16
 18/25 A kérdező kommentje:

14.: Nem a pártirodának kell megfelelni, hanem a normális embereknek!

A válaszok alapján mit szűr le az, aki elvégezte legalább a 8. osztályt? Kb. annyit, hogy na ezek a liberálisok mindig hazudoznak. És egyébként igaza is van annak, aki ezt gondolja, mert én még olyat nem láttam, hogy egy liberális valaha elismert volna bármit is. Olyan meg nem létezhet, hogy valakiknek mindig mindenben igaza legyen! Ez a visszatámadás pedig elég ismert a pszichológiában, amikor a gazemeberek hitványságára fény derül, akkor van a mocskolódás, terelés (ami jelen esetben az Orbánozásban merül ki), a tisztességes ember pedig őszintén a kérdésre válaszol. Ezzel a hozzáállással csak magatokat járatjátok le még jobban, és a Fidesz rólatok alkotott véleményét igazoljátok. De ha állandóan elakartok bukni, akkor csak folytassátok, jó úton vagytok! A sorozatos vesztés nyilván megviselt titeket.

ma 14:24
 19/25 anonim ***** válasza:

#18 Akkor lényegében ez nem is kérdés ugye? Megint csak önigazolást kerestél/keresnél, hogy igen miért a Viktor meg apró jószágai kóricálnak a jó úton.

Amúgy honnan szűröd le a válaszokból, hogy ki liberális és ki nem? Csak úgy megjegyezném az hogy valaki nem fideszes nem egyenlő azzal hogy liberális.

ma 14:28
 20/25 A kérdező kommentje:

19.: "Amúgy honnan szűröd le a válaszokból, hogy ki liberális és ki nem?"

Mert a liberálisoknak szólt a kérdés, te géniusz! Egyébként a kérdésre megint nem sikerült válaszolni, látom hozod az elvárt formát!

Akkora képtelenség lenne életedben először a feltett kérdésre válaszolni?

A kérdésre válaszolj b+, ne kérdezgess vissza!!

ma 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!