Ha 2026-ban esetleg győzne a Fidesz, vissza fogja-e állítani a sorkatonaságot?
Neked ki mondta, hogy mindenki szereti őket? :D
A hatalmat meg úgy sikerült megtartani, hogy az emberek többségének nincs különösebb baja ezzel a rezsimmel.
11-es. Te pont annyira hülye vagy mint a legtöbb egysejtű, fideszes szavazó. De ezt "megértjük". Sajnos eszetek nem sok van és lassan megszoktátok a biztos sz@rt valamint féltek a változástól(én is sz@rul éreztem magam az első k1 edzésen).
"az emberek többségének nincs különösebb baja ezzel a rezsimmel" Az igaz, hogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de te már bántóan visszaélsz vele. Azt viszont ilyenkor tényleg nem tudom eldönteni, hogy ezt valóban elhiszitek vagy tényleg ekkora a sötétség. Egy fideszes szavazóval olyan "vitatkozni", olyan mint egy galambbal sakkozni. Rász@rik a táblára, feldönti a bábukat és azt hiszi, hogy ő nyert. Az viszont egészen biztos, ha a kolostor malac azt mondaná, hogy egyetek sz@rt, akkor azt boldogan megtennétek. :)
De tessék, itt van két videó az egyik ellenzéki a másik kormány párti csatornáról. Böngészd végig nyugodtan a kommenteket (már ha tudsz olvasni és értelmezni dolgokat, ha nem akkor szívesen segítünk) és hátha sikerül, legalább csak egy nagyon kicsit világosodni. Bár ahol nincs víz, ott nehéz hullámokat kelteni.... Szép estét! :)
https://www.youtube.com/watch?v=msxPXztW07k&t=690s
Nekem csak két kérdésem lenne.
Azt már inkább meg sem kérdezem, hogy mégis mi a fenéért tartasz engem fideszesnek, de van két dolog, ami ennél sokkal fontosabb, és szeretnék rá valami értelmes választ kapni:
Miért gondolod azt, hogy két YouTube-videó kommentszekciója alkalmas bármilyen következtetés levonására?
Miért gondolod azt, hogy egy Fideszes YouTube-csatornán nem kommentelnek ellenzéki felhasználók?
Mielőtt válaszolsz, hadd szúrjak be én is neked két linket, ami szerintem alkalmas következtetések levonására, és tényleg nagyon reprezentatív:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!