Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor nekem olyannak...

Orbán Viktor nekem olyannak tűnik a politikában, nint egy apafigura. Jól látom?

Figyelt kérdés

Mintha a magyar nép édesapja lenne.

Egy apa, aki a védi a gyerekeit attól, akit ő rosszank tart (Brüsszel, gender aktkvisták).

Egy apa, aki ha kell korlátozza is a gyerekeit (Covid lezárások).

Egy apa, akit néha utálunk a szigora miatt (tüntetések), de mégis ragaszkodunk hozzá... (folyamatos Fidesz győzelmek).

Mit gondoltok?

nov. 24. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Jól látod.
nov. 25. 08:59
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Tehát Orbán olyan apa, aki alapból utálja az egyik gyerekét a kettőből (ellenzékieket).

Akit meg állítólag szeret, azt magához láncolja, megveri, nem kap tőle szeretetet, csak a mindennapi félelmet.

Ha Viktort nem veri az apja egy sokkal jobb ember lett volna.

nov. 26. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Orbán egyetlen fia homár.

Jól megvédte őt is.

nov. 26. 20:12
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Dehogy apafigura, hiszen ha bárkinek ilyen apja lenne már lecsapta volna. Én biztosan.

Inkább egy agy nélküli báb akit az oligarhák mozgatnak hogy bármi áron fenttartsák ezt a számukra igen kedvező rendszert és politikát. Korábban már tapasztaltuk milyen gyenge vezető ha nem állnak mögötte a milliárdos gazemberei.

nov. 27. 01:28
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
Egy ellentmondást nem tűrő, nárcisztikus, alkoholista, családját terrorban tartó, inkompetens, impotens, egyébként mindenre is alkalmatlan "apa".
nov. 29. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!