Magyar Péter és Orbán Viktor vita?
Figyelt kérdés
Ti hogyan gondoljátok 2026-ban lehetne vita? Megnéznétek a vitát? Kíváncsiak lennétek rá? Ha egyáltalán Magyar Péter lenne a miniszterelnök jelölt a Tiszán belül, az is lehet még hogy nem ő lesz. De én szerintem jó lenne ha legalább 1 vita lenne 2026-ban! Nagyon adnám! Én így gondolom.nov. 24. 01:10
11/15 anonim válasza:
10-re
A közvéleménykutatóknak a kérdését sem hiszem el.
A 2022-es választások eredménye alapján a legnagyobb ellenzéki párt a DK.
12/15 anonim válasza:
#11 Akkor ha a "DK" 2M szavazatot kapott, a Fidesz meg 3M-et, akkor szerinted mi lesz most? A megye fővárosok jelentős része is telibeszarja a fideszt. Nem is kell közvéleménykutatás, elég ha gondolkozol.
13/15 anonim válasza:
11 fideszes és ellenzéki kutatások is ezt mondjak már. De ha nem hiszed elég ránézned az ep eredményekre
14/15 anonim válasza:
12 megye fővárosok? Az mi? Megyeszékhely, olyan van. (Vagy vármegyeszékhely.)
15/15 anonim válasza:
Jó lenne, megnézném.
De OV nem fog kiállni. Ugyanazt fogják bégetni a birkák, mint eddig is minden alkalommal: „Ezzel?? Ezzel vitázzon?! Hát nem, méltóságon aluli!“
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!